Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az alakom, elmegy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az alakom, elmegy?

Figyelt kérdés

Rajta vagyok, hogy vékonyabb legyen, tornázok, futok. 162 cm magas vagyok. Magasabb nem leszek már, de igyekszem kihozni a legtöbbet abból, ami van :).

[link]

2011. szept. 11. 22:37
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
40 micsoda?
2011. szept. 11. 22:55
 22/30 A kérdező kommentje:
Felsőtestem alapból csontos, ha hízok, ha nem... Szinte minden felesleg a fenekemre megy, meg a lábaimra.
2011. szept. 11. 22:57
 23/30 anonim ***** válasza:
Megnyalnálak.
2011. szept. 11. 23:02
 24/30 anonim ***** válasza:
Elgondolkoztam, hogy milyen szornyu lenne a vilag, ha az osszes letezo lany elkezdene dietazni es sportolni, aztan par honap alatt szep lassan Jessica Alba-va alakulnanak...
2011. szept. 12. 00:13
 25/30 anonim ***** válasza:
Szerintem jó alakod van, nekem például így tetszik, se több, se kevesebb nem kell. Nem csontos sehol (már amennyire egy ilyen kis képen, ruhában meg lehet állapítani). A tornázás, futás ártani nem fog. Egy fejjel azonban lehetnél magasabb).
2011. szept. 12. 00:33
 26/30 A kérdező kommentje:
Köszi, de azért olyan nagyon magas nem szertnék lenni, nekem minndigis a 166-168 tetszett. 170 felett már sikítanék, nem tudom, nekem az már túl magas egy nőnél...
2011. szept. 12. 06:34
 27/30 anonim ***** válasza:
szerintem nincs alakod,ne haragudj hogy ezt mondom de nincs melled a hasad beesik viszont a széles a csípőd,ne fogyjál hanem sportolj a sport ad alakot
2011. szept. 12. 10:27
 28/30 anonim ***** válasza:

175cm(60) vagyok és képzeld nálam vannak magasabbak,sose akartam ennél kisebb lenni furcsán is néznénk ki a párommal ő 180főlőtt van én meg 160 vagyok....,nem vagyok nagyon magas de én szeretem a magasságot amúgy nem

a méret számít a szerelemben de azért 180cmes lánynak lenni ugyanolyan rossz mint 150cmesnek sztem,egy magasabbnak és alacsonyabbnak is lehet jó alakja,de sztem sportolj mert kicsit be van esve a hasad melled nem nagyon van viszont a csípőd széles

2011. szept. 12. 10:31
 29/30 A kérdező kommentje:

A hasam az egyik olyan testrészem amivel tökéletesen meg vagyok elégedve, az marad ahogy van, tök lapos, nehogy már az ne legyen jó...és nem esik be egyáltalán, csak itt talán nem látszik. Engem is a csípőm zavar amugy, azért is tornázok, hogy feszes legyek, meg igazából a fenekem viszi a legtöbb centit a körméretben, mert jó nagy lett a sok ülőmunka miatt. De mostmár sikerült lefaragni belőle, már csak feszesítem, kicsit lóg még. A 90-es körméretet tűztem ki. Comb az marad, nem kell túl vékonynak lennie, sztem sem szép ugy..

Amugy a magasságról csak annyit, hogy mindenkinek más tetszik, nekem pasiban a 180 a legjobb, van aki meg jobb szereti a 190 felettieket, van aki meg a 180 alattiakat. Igy van ez lányoknál is, én a 166-168-at találom tökéletesnek, más meg talán a 180-at. Nem vagyunk egyformák.

2011. szept. 12. 12:43
 30/30 anonim ***** válasza:

Ennél nem kell vékonyabbnak lenned!!!

Izmosabb lehetnél, és akkor még pár kiló is rádfér!

A kép persze elég kevés információt hordoz, de semmi kivetnivalót nem látok a testeden! Én elkapnálak. :)

28F

2012. ápr. 4. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!