Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az alakom, elmegy?
Figyelt kérdés
Rajta vagyok, hogy vékonyabb legyen, tornázok, futok. 162 cm magas vagyok. Magasabb nem leszek már, de igyekszem kihozni a legtöbbet abból, ami van :).
2011. szept. 11. 22:37
11/30 A kérdező kommentje:
Neee e, hízni nem fogok tuti, eddig az volt a baj, hogy túl "kövér voltam". Mondták emberkék. Pedig akkor is csak 54 voltam, most 51 vagyok, feszesítve, és a célom az 50.
2011. szept. 11. 22:44
12/30 A kérdező kommentje:
Bocsi, lemaradt a kor 23/L
2011. szept. 11. 22:46
13/30 anonim válasza:
Szerintem akkor is túl vékony vagy! Ezt kijelenthetem minden egészséges 30as férfitársam nevében.
14/30 anonim válasza:
Pospiról is egy képet
please!!!
15/30 A kérdező kommentje:
A póló kicsit laza, azért néz ki ugy, mintha nem lenne csípőm, pedig van, a derekam pedig elég vékony, 61 cm. a csípő szokott problémás lenni, 96 cm volt mikot tornázni kezdtem... Igazából az miatt csinálom, túl nagy a fenekem meg a combom mikor elhagyom magam és meghízok.
2011. szept. 11. 22:50
16/30 anonim válasza:
Imádom az alacsony lányokat! NIncs is más választásom, mert én is alacsony vagyok.
17/30 anonim válasza:
áááá a felsőtested így is tiszta csontos.:@:@:@
ez minden csak nem nőies és aki azt mondta, h kövér vagy az 1 hülye bu..zi.
18/30 A kérdező kommentje:
Ez a világ ezt verte belénk, nőkbe, hogy csak az ilyen a jó: [link]
Bár a férfiakat is sajnálom, ők sincsenek jobb helyzetben ami az elvárásokat illeti.
2011. szept. 11. 22:53
19/30 anonim válasza:
Szerintem messze nem vagy 40, teljesen jó, esetleg felmehet még egy-két-három kiló, nem árt az... :D
20/30 A kérdező kommentje:
Tudom, olyan mint a linkben nem leszek, mert ő alapból magasabb, de legalább amennyire lehet, tökéletesítek.
2011. szept. 11. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!