Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Bejönnek nektek az olyan pasik akiknek van kocsijuk?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 19:07
12/18 anonim válasza:
Tök mind1, nem a kocsi dönti el hogy bejön -e a srác : D:D:D
13/18 anonim válasza:
Nekem van kocsim, van saját lakásom, dolgozom és eddigi tapasztalataim alapján maximum jópontnak számít hogyha van kocsid... Most attól ha valakinek van autója még nem lesz szebb, nem is értem ezt a "bejön" kérdést:D
15/18 anonim válasza:
kur*ára nem a kocsi számít te nagyon csics*a! -.- ;)
16/18 anonim válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-11 19:20
Ezt örömmel olvasom. Sétáljunk együtt! :)
Egy nincs kocsija fiú
17/18 anonim válasza:
Az, hogy van kocsija nem azt jelenti, hogy a sofőröd lesz. Nem a te kocsid, és ha mázlid van még le is néz ezért. Nekem nem kéne.
18/18 anonim válasza:
Ezek a sok rendes lányok itt kommenteznek a Gyakorin, hétvégén meg csak a többivel lehet találkozni... :D
Többek szeretnének motmár innen nősülni szerintem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!