Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veletek olyan, hogy azonos neműbe szerettetek bele. (lent)?
Leírom az én történetem, úgy egyszerűbb:
Beleszerettem egy lányba, pedig előtte sosem vonzódtam lányokhoz, sosem gondoltam arra, hogy milyen lenne lánnyal. Gyakorlatilag a személyiségébe szerettem bele. De mielőtt még kételkednétek, tényleg szerettem, ez nem fellángolás volt.
Szóval ezután a lány után már elkezdtek érdekelni más lányok is, de én pl. fiúval eltudnám képzelni a szexet, lánnyal már nem annyira. Úgy értem, nem tudom képes lennék e nyalni puncit. Remélem érthető. :)
Történt már mással is ilyen?
Az hogy mit nevelnek belénk az egy dolog... minden szülő heterónak neveli a gyerekét, és akármennyire is érzi magát az illető heterónak, ha ő alapból bi, vagy saját nemhez vonzódik, akkor az egy idő után előjön... szóval aki ilyeneket írkál hogy ki is nyírná magát ha bi lenne... hát nemhiszem én azt hogy kinyírná magát, mert az lenne neki a természetes hogy mindkét nemhez vonzódik. És aki meg nem tud normális válaszokat írni a kérdésre, az ne írjon inkább semmit mert még engem is zavar, pedig nem is én tettem fel a kérdést...
de mondom az ő nyelvükön: a bunkó parasztok türtőztesség magukat plíz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!