Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még normális láynok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális láynok a mai világban? Kezdem elveszteni a reményt.

Figyelt kérdés
Van olyan lány aki normális, nem csak dugni akar, ha szeret valakit azt teljes szeretetből teszi. Nem ringyó, nem pár hétre tervez egy kapcsolatot és az igazit keresi. Mert én mártényleg nem tudom. Ha lenne ilyen akkor 16/f.
2011. szept. 11. 13:03
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

Vannak ilyen lányok csak nehéz őket észrevenni mert eltakarják őket a "menő" csajok...

15/L

2011. dec. 5. 21:30
 22/30 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzővel. Léteznek, de a csilli-villi népszerű lányok elnyomják őket. Mert bár sok fiú hangoztatja, hogy a népszerűek sokszor r*bancok, és nem kell nekik ilyen lány, érdekes módon az esetek többségében mindig ezek a tökély-lányok vannak előnyben. Részemről a reményem abban van, hogy idővel találok valaki normálisat, aki értékeli azt is, hogy eszem is van, meg valamennyi tartásom (nem úgy mint néhány cicababának : DD)

Egyébként azzal lehet, hogy te sem veszítenél, ha nem csak egy kapcsolatod lenne az életed során. Fiatalok vagyunk, ahhoz hogy megfelelő döntéseket hozzunk, bizony szükség van tapasztalatra, ellenpéldákra stb. Mellesleg az, hogy egy kapcsolatod véget ér, nem kell feltétlenül egy nagyon negatív élményként megmaradjon.. Lehet, hogy megpróbáljátok, tanulsz az esetből, de ez nem jelenti azt, hogy a szakításotok után nem kellemes emlékként gondolsz vissza a közösen eltöltött időre. Attól még a leendő feleségedet szeretheted nagyon-nagyon (valószínűleg legjobban minden előző partnered közül, hisz oka lesz annak, hogy pont Őt választottad végleges társadként.)

Talán ha szerencsés vagy, több "normális",szép, különleges lánnyal is összehoz a sors, és majd a legkülönlegesebbel kötelezed el magad.

15/L. Sok sikert hozzá! :)

2013. ápr. 6. 00:55
 23/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Wáó. Másfél év telt el mióta kiírtam ezt a kérdést, immár 18 éves vagyok szakállal, és jogsival. :D Visszatekintgettem a kérdéseimet, ez igen mély pressziót gyakorolt rám. Tudniillik mikor ezt kiírtam egy förtelmes szakításon voltam túl, életem egyik legrosszabb időszaka volt. Nos így visszanézve is jó látni a válaszokat, megnyugtató dolgokat olvas az ember. :D Egyébként szabad vagyok, és aki elkötelezett szándékkal ismerkedne annak sok szeretettel várom a privátját a levelesládámban. :D Szép napot mindenkinek!
2013. ápr. 12. 15:42
 24/30 anonim válasza:
Wóó, a végén mindenre számítottam csak erre nem xD :D de aranyos ^^
2013. ápr. 13. 22:00
 25/30 anonim válasza:
Na megtaláltad már azt a normális lányt????
2013. aug. 5. 20:28
 26/30 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem sikerült igényeimnek megfelelő lányt találni aki alkalmas volna egy érett kapcsolatra. De már leszámoltam a negatív életszemlélettel miszerint nem léteznek. Már magabiztosan, derűlátóan tekintek a jövő felé és törődök a saját életemmel. Ha szeretne úgyis rám talál.
2013. aug. 9. 01:08
 27/30 anonim válasza:

Ne aggódj majd eljön az a nagy "Ő"

Szép napot! :)

2014. máj. 15. 20:01
 28/30 A kérdező kommentje:
Ismét elsuhant egy év, a 16 éves kis mimóza aki feltette a kérdést érettségi előtt áll, és orvosira készül. :D Tényleg vicces néha visszatekintgetni hogy hogy gondolkodtam régen, és hogy teremtettem emberekkel kapcsolatot. :D Végre kijelenteném a happy end-et igen, megvan a tökéletes lány. Dórinak hívják és életem végéig szeretni fogom tiszta szívből. ( Örülök hogy ebben nem változtam =) Ja, és már jogsim is van wroommm.
2014. okt. 28. 23:05
 29/30 anonim válasza:
Pff a lányok (mint én) pont ugyanezt gondolják hogy nincsenek normális pasik XD
2015. márc. 10. 17:10
 30/30 anonim ***** válasza:
Gratulálok kérdező , hogy sikerült megtalálni a nagy "Ő"-t .Am sikerült bekerülni az orvosira ?
2016. dec. 30. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!