Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még normális láynok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még normális láynok a mai világban? Kezdem elveszteni a reményt.

Figyelt kérdés
Van olyan lány aki normális, nem csak dugni akar, ha szeret valakit azt teljes szeretetből teszi. Nem ringyó, nem pár hétre tervez egy kapcsolatot és az igazit keresi. Mert én mártényleg nem tudom. Ha lenne ilyen akkor 16/f.
2011. szept. 11. 13:03
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Nem azt mnodom hogy mnident tudok a párkacsolatokról, és hogy teljes mértékben érett lennék a házasságra, de amint mondtad az élet egy rohadt nagy tanulási folyamat.. és én szeretném ezeket a dolgokat azzal a lánnyal megtanulni aki neadjisten 1 nap a feleségem lesz. Együtt tanultok.. sokkal többet ér minthogy mással. Lehet naív dolog, de én KÉPTELEN fizikailag képtelen vagyok úgy szeretni valakit hogy biztosan tudom hogy vége van, sőt ha kétségem van felőle se. Eddig 1 kapcsolatot tudtam teremteni mert azt hittem örök lesz, és lehet máig tartana ha nem következett volna be "az" amit most nem részleteznék sé egyikünk sem tehetett róla. Amúgy meg nem lehetetlen van 1-2 oylan ismerősöm akik 15-6 éves korukban kezdtek járni és ma boldog házasságban élnek. Szóval nem lehetetlen és én is erre vágyom. Részemről ennyi.
2011. szept. 12. 14:00
 12/30 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy vannak akik még így gondolkodnak.
2011. szept. 12. 20:09
 13/30 anonim válasza:
47%

En ertem mit akart 20/f mondani... Habar a fogalmazas tenyleg eleg felreertheto. En 20l vagyok

Most meselek egy kicsit a baratnomrol meg magamrol.

En az a lany voltam akit a kerdezo szeretne. Nem is volt pasim nagyon. Mert arra vartam h nah ki az akivel le tudnem elni az eletem ee elso blikkr tokeletes. Persze ilyen nincs! Meg kell ismerni az illetot! Jarni vele, megtudni hogy valojaban milyen. Erre valo egy parkapcsolat.

A baratnom velem szemben probalgatott es adott egy eselyt a kapcsolatnak ha ugy erezte lehet belole valami- nen az eletet tervezte meg a sraccal eleg volt ha ugy erezte jol kijonnenek egyutt! - es errol szol a jaras! Most Ca. 3,5 eves kapcsolata van. Nekem meg nulla.

Ha csunyan fogalmazunk mondhatjuk hogy "jatsszadozott" de en inkabb ugy mondanam keresett. Mert egy kapcsolatban kesobb derul ki hogy ki milyen.

Nekem nem jott ossze tinikent a nagy kapcsolat es a tobbsegnek sem! Azert akadnak ritka kivetelek pl. unokatesom aki a ferjevel 16 eve vannak egyutt a lany 15 volt amikor megismerkedtek. Annyira fura... A pasija latott minket a felesege kisebb unokatesoit felnoni...xD unokanoverem a legidosebb kozulunk.

Oket irigylem nagyon! Raadasul a srac nagyon dolgos! Jo elete van unoketesomnak! Mindig mondom neki h milyen szerencses.

2011. szept. 16. 11:50
 14/30 anonim ***** válasza:
64%
Az első válaszoló tényleg egy b@rom. Amúgy igen vannak én is ilyen vagyok 16/L.
2011. szept. 16. 13:12
 15/30 anonim válasza:
Te vagy az a budapesti srác, aki éjszaka is írt, igaz? :)
2011. szept. 16. 15:12
 16/30 A kérdező kommentje:
Szia, igen én vagyok csak a moderátorok nem szeretnek :S
2011. szept. 16. 16:35
 17/30 A kérdező kommentje:
Kitörlik a kérdéseimet hogy " ez nem társkereső oldal" ..
2011. szept. 17. 18:39
 18/30 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok . Mit írtál ki h letörölték? Csak kíváncsiságból kérdezem :)
2011. szept. 17. 21:07
 19/30 A kérdező kommentje:
Már nem emlékszem ilyesmi jellegű volt.
2011. szept. 17. 21:42
 20/30 A kérdező kommentje:
Amúgy utolsó előtti visszaírnál a privimre, légyszi ?
2011. szept. 17. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!