Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális láynok a mai világban? Kezdem elveszteni a reményt.
En ertem mit akart 20/f mondani... Habar a fogalmazas tenyleg eleg felreertheto. En 20l vagyok
Most meselek egy kicsit a baratnomrol meg magamrol.
En az a lany voltam akit a kerdezo szeretne. Nem is volt pasim nagyon. Mert arra vartam h nah ki az akivel le tudnem elni az eletem ee elso blikkr tokeletes. Persze ilyen nincs! Meg kell ismerni az illetot! Jarni vele, megtudni hogy valojaban milyen. Erre valo egy parkapcsolat.
A baratnom velem szemben probalgatott es adott egy eselyt a kapcsolatnak ha ugy erezte lehet belole valami- nen az eletet tervezte meg a sraccal eleg volt ha ugy erezte jol kijonnenek egyutt! - es errol szol a jaras! Most Ca. 3,5 eves kapcsolata van. Nekem meg nulla.
Ha csunyan fogalmazunk mondhatjuk hogy "jatsszadozott" de en inkabb ugy mondanam keresett. Mert egy kapcsolatban kesobb derul ki hogy ki milyen.
Nekem nem jott ossze tinikent a nagy kapcsolat es a tobbsegnek sem! Azert akadnak ritka kivetelek pl. unokatesom aki a ferjevel 16 eve vannak egyutt a lany 15 volt amikor megismerkedtek. Annyira fura... A pasija latott minket a felesege kisebb unokatesoit felnoni...xD unokanoverem a legidosebb kozulunk.
Oket irigylem nagyon! Raadasul a srac nagyon dolgos! Jo elete van unoketesomnak! Mindig mondom neki h milyen szerencses.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!