Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen lány?

Figyelt kérdés
Nem túl vékony, van életcélja. Nem jár bulizni, szeret sétálni parkokban. Szeret sokat beszélni.
2011. szept. 11. 12:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
2011. szept. 11. 13:10
 12/29 anonim ***** válasza:
Miert nem jarhat bulizni is? CSak azert kerdem, mert attol, hogy valaki elmegy esetenkent bulizni, attol meg nem lesz party pitsa.
2011. szept. 11. 13:10
 13/29 A kérdező kommentje:
és vkinek lenne kedve beszélgetni?
2011. szept. 11. 13:13
 14/29 anonim ***** válasza:
van életcélom nem járok bulizni szeretek parkokban sétálni és legtöbbször be nem áll a szám:) de vékony vagyok szóval nem mentem át a teszten(:
2011. szept. 11. 13:13
 15/29 anonim ***** válasza:

A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:10!

Ha van egy nő aki minden este elmegy bulizi azzal tuti valami nincsen rendben!!!Meg általában az ilyen lányok csak 1 picit ri bancok...

2011. szept. 11. 13:15
 16/29 anonim ***** válasza:
Miért menne minden este?
2011. szept. 11. 13:16
 17/29 anonim ***** válasza:

Van ilyen, rengeteg ember van a Földön, szóval ahány ember annyi fajta tulajdonság...

De egyébként én ugy tudom hogy a férfiak nem nagyon szeretik ha egy nő sokat beszél, nem? :)

18/29 anonim ***** válasza:
Létezik, de mindegyiküknek v van egy jóképű pasija, v túl válogatós.
 19/29 anonim ***** válasza:

"Miert nem jarhat bulizni is? CSak azert kerdem, mert attol, hogy valaki elmegy esetenkent bulizni, attol meg nem lesz party pitsa."

Hát ha elmegy néha néha bulizni atótl még nem party p*csa, de ha minden este elmegy akor az.. meg ha azon siránkozik h: úr isten nincs semmi buli a hétvégén ahova ellehet menni, szal nem bír ki 1 hetet buli nélkül, na az is elég party p*csa, persze ez személyes vélemény, lehet korholni érte.

A kérdésre válaszolva, elég kevés ilyen lány van, de vannak még. Én barátnőm is ilyen. :D

18/f

2011. szept. 11. 13:17
 20/29 anonim ***** válasza:

azt írta, hogy esetenként.

Először tanuljatok meg olvasni! Nem esténként, hanem esetenként. nem mindegy.

2011. szept. 11. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!