Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, lehet vonzó számotokra egy önbizalom hiányos lány? 20l
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 12:37
11/21 A kérdező kommentje:
12.45: szerintem te nem olyan lányt keresel, mint én. mert attól még mert nincs önbizalmam, szeretek bulizni, inni is szoktam, szeretem a társaságot. az önbizalomhiány nálam abban nyilvánul meg, hogy félek tőle, ha középpontba kerülök és sokan figyelnek. ilyenkor zavarba jövök.
2011. szept. 11. 12:50
12/21 anonim válasza:
énis ilyen vagyok mint te kedves kérdező, csak pár évvel fiatalabb :D én abban reménykedem hogy kinövöm... :) vagy jön valaki és megváltoztat
13/21 Tajparaszt válasza:
Szerintem cuki ha egy lány "bénázik" :)
14/21 anonim válasza:
Èn inkább a hozzád hasonló Nöket részesítem elönybe, mert valamiért a hányinger kerülget a túlzott önbizalommal rendelkezö, brutális módon beképzelt Nöktöl.
15/21 anonim válasza:
nem tudom h hosszu tavon mi tortenne. rovid tavon mindenkepp van eselye de ha nem valtozna idovel akkor zavarova vallna...23fiu
16/21 anonim válasza:
12:50 azért antiszociális én sem vagyok :)
17/21 anonim válasza:
Küldj képet privátban és megmondom.
18/21 anonim válasza:
Engem nem zavarna, nem ez számít egy lányban :)
19/21 anonim válasza:
Nekem bejönnek az ilyen lányok. Főleg azért mivel az én önbizalmam sincs éppen az egekben...
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!