Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Hogy tudnám növelni az önbizalmam? Vagy reménytelen? Miért születtem csúnyáának?
Nem vagyok elégedett magammal sajna, szerintem csúnya vagyok :), az orromat utálom, olyan nagy xd
166 cm-vagyok 14 éves, és 75 kg.
Igen tudom, kövér vagyok, és ez látszik is, zavar is.
Nagy a hasam :S
Még nem volt fium, ugy a szemembe senki se mondta (fiú) hogy szép vagyok vagy valami.
A neten persze volt 1 pasi aki azt mondta h jó csaj vok... de lehet h csak hízelgés........
Anyum szerint szép vok, nővérem szerint is, de Én nem hiszek nekik :I Nem tudok hinni nekik
Bnőm szerint nem vagyok csúnya. bár nem mondta még azt se h szép vok, csak h nem vok csúnya
:)
Sötétbarna hajam van, majdnem a fenekemig ér:) Szemem barna *-* Szemüveges vok, mikor szemüvegem lett, oh az borzalma volt, úgy éreztem h ezzel csak még rondább leszek :S és még most is így érzek.
Nem vok cgány, nincs velük semmi bajom... de miért van az h csak nekik tetszek??? :S 1volt aki cgány és tetszettem neki...
Nem nagyon szoktam sminkelni magam, de a púdert azt szoktam használni.
Az oszt.társaim is rosszul bánnak velem, volt 3-4 emebr aki szerint csunya vok :/ ez is betett, így csak mégjobban érzem h milyen is vagyok....ronda :(((
Küldj képet és mi majd eldöntjük, és ha arról van szó, segítünk hogy miben kéne változtatnod (pl frizura, smink stb...:)
Én minden emberben találok szépet. :D
Bocsi, de senkinek sem küldök képet.
Lehet h van közünk egy pedo
vagy vmi xd
nah küldj egy képet (nem kell bikiniset) MEGMONDOM A TUTIT
1-től 10ig :D
Am a csúnya lányokat is felszedik egyszer, főleg hogy még csak 14 vagy... előtted az élet
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!