Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kisugárzásom? Tanulható? 20l
Figyelt kérdés
Az ismeretségemben nagyon sok lány van, aki egyáltalán nem szép, nem csinos, még csak nem is olyan kedves, és mégis kb. minden pasinak tetszik, szerintem azért, mert olyan a kisugárzása. És van sok olyan lány, aki hiába szép, csinos, kedves, még se népszerű a pasiknál. Szerintetek elsajátítható a kisugárzás? Lehet változtatni? Hogyan?2011. szept. 11. 10:20
21/27 anonim 

válasza:

Akkor mond meg hogy hol találkozhatunk, elmegyünk páran és majd kivizsgáljuk a dolgot :)
22/27 anonim 

válasza:

"én még mindig azt mondom, a kisugárzást viselkedésből érezni. egy fényképből nem lehet megállapítani, h milyen egy ember."
Akkor szerinted nem sok értelme van a festészetnek, fotográfianak és a szobrászatnak. Mert ugye egy alakot ábrázoló szobornak, képnek, festménynek is van kisugárzása, mint egy embernek. Mert ugye az az ember lenyomata és visszaadja mindazt, ami a valóság.
Tudod a kisugárzáshoz intelligencia is kell. :)
23/27 anonim 

válasza:

Minden szubjektív, emiatt kerek a világ és nem szögletes.
24/27 Szesze 

válasza:

Szerintem a kisugarzas onnan ered, hogy ugy mesz vegig az utcan h TUDOD jo no vagy.
A gondolatnak teremto ereje van, mindig lenyeges, hogy hogyan allsz a dolgokhoz. Csak pozitivan. Ez a lenyeg. Higy magadban es a "vilag" megvaltozik korulotted:D
25/27 Szesze 

válasza:

amugy 20L es evekig kuzdottem onbizalom hianyal, aztan valahogy megtanultam h mit kell csinljak h jo legyen. Most vannak baratim, pasim es minden a legnagyobb rendben.:)
26/27 anonim 

válasza:

Jobban szimpatikus egy ronább kinézetű személy , mert valószinű látszik rajta hogy boldog , elégedett magával és az életével.Te meg azt sugárzod magdbol , hogy nem vagy elégedett semivel.Ha annyira nehéz , észrevened a jó dolgokatmagadon , és az életedbe , gondolj arra , hogy valaki nálad 100 rosszabul néz ki vagy , rosszab a helyzete és az majd biztos ad egy kis magabiztoságot.
27/27 anonim 

válasza:

Esküszöm,ahogyan elolvastam a válaszokat..Emberek! Nem a csak a külsőn múlik a kisugárzás. Legfőképpen azon,hogy hogyan állsz saját magadhoz :) Szóval,önbizalom. Ha nincs önbizalmad,akkor nem lesz valami pozitív a kisugárzásod.Nemde?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!