Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kisugárzásom? Tanulható? 20l
Önbizalom. "Az erő legyen veled" átvitt értelmezése.
Tanulható... aha,persze. De nem könyvből, hanem tapasztalatból, pozitív megerősítésekből, sikerélményekből. Ha változást szeretnél elindítani, tedd meg a lépéseket hozzá, s változtass valamin - de csak te tudhatod, hogy min.
Az önbizalom nem kutya nevelés.
Azt kell tudod, hogy Te fontos vagy. Tudod kinek vagy fontos?
A szeretteidnek, és magadnak. Ők nagyon szeretnek.
Egyszer lesz egy fiú, aki oda lesz érted. Imádni fog. Át tudod ezt érezni?
Te önmagadban is értékes vagy! Akármi történjen is.
"szerintem a kisugárzást kép alapján nem lehet eldönteni"
Az első vagyok, aki a képet kérte. Szerinted a kisugárzás nem a mások által rólad alkotott kép? Mert szerintem de. Az emberek téged is egy "kép"-ként látnak. Egy tekintetről, egy arcról, egy mosolyról is meg tudom neked mondani milyen ember vagy, mik a problémáid, stb. Mert szerinted, hogy érzékelik az emberek a kisugárzásod? Geiger-Muller számlálóval? Nem. A szemükkel, amik képeket közvetitenek az agyunkhoz. Látatlanba senkinek nem lehet megállapitani a kisugárzását.
Ismerem a helyzetet, nekem is van olyan oszt. társam aki nem olyan szép, és mégis tetszik' a pasiknak
Szerintem ez a népszerűségen és a gazdagságon múlik.
--------SZERINTEM!--------- de ez nem azt jelenti h így is van ^^ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!