Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet egyszerre két férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egyszerre két férfit szeretni?

Figyelt kérdés
Mikor megismertem a páromat, azonos időben ismerkedtem meg egy másik férfival is. Ő sokkal helyesebb, intelligensebb, iskolázott, kedves, de félénk, nem mert kezdeményezni. A párom iskolázatlan, kissé sajátos a stílusa illetve a megnyílvánulása, de olyan szépen udvarolt, hogy nem tudtam neki ellenállni, majd kis idő múltán beleszerettem, akkoriban egy időre eltűnt a másik férfi. Ennek immáron 3 éve. Azóta van egy fiunk, szeretjük egymást, de mégsem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék a másikra, illetve a mi lett volna ha. Nagyon sokat beszélgetünk interneten, sms-ben, de nem történt köztünk semmi. Ő túl jó ahhoz, én pedig semmiképp nem csalnám meg a párom. Mégis valami erős vágyat, vonzódást érzek felé, ami viszonzásra is talál már régóta. A párom mint mondtam nem csalnám meg, nem is hagynám el, de mégis tartok tőle, hogy egyszer a találkozásunk kicsit többe torkollik.
2011. szept. 11. 00:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

Persze! Házasodni is, csak akkor tessék egy kicsit költözni:

"A többférjűség elfogadott volt egykor a bretonoknál, a Kanári-szigetek őslakóinál, egyes indián törzsekben, valamint Indiában, Nepálban, Tibetben és Új-Zélandon."

2011. szept. 11. 10:56
 12/13 anonim válasza:
Hmmmm....???????elég gyanús szerintem
2011. szept. 27. 20:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Mi a gyanús egy ilyen kérdésben? Számomra semmi.
2011. szept. 27. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!