Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre 2 embert szeretni?
Hidd el, hogy lehet, de az nem szerelem, egyszerre legalábbis 2ember felé ugyanazt,elég nehéz, bár a mai világban relatív már mindenkinek a szerelem fogalma meg a szeretlek-é is... ettől függetlenül az érzés ugyanaz,viszont kétfelé elég fura lenne szerelemesnek lenni, a szeretet megint más...
Pontosíts egy picit léci mert így nem teljesen világos a ,,szeretetedet" hogy érted? :D :D
szeretni persze.
szerelemre gondoltam, de igazatok van, bocsi.
Szeretem a paromat, mint a parom. Nem tudnam lecserelni senkire. Az meg, hogy masok irant is eroteljes "rajongast", szerelmet erzek, sajat szivemet tolti meg neha banattsal, neha vidamsaggal. De nem vagyom a masikra, csak hogy velem legyen es megolelhessem. Ennyi epp eleg.
Ha erre az erzesre gondoltal, akkor igen, letezik.
2. vagyok, igen kicsit arra emlékeztetett engem is:P
de a kettő más sajnos...
utálom a twilightot, nem tudom miről beszéltek, de biztos ez volt abban a szarban is(bocs annak, aki szereti).
csak feltettem a kérdést.
az egy másik dolog, hogy lehet, hogy velem is ez van... elég hosszú story.... akit érdekel(tényleg, és normális, értelmes választ tud adni), írjon privit nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!