Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mennyire jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire jönnek be nektek a "furcsa" csajok?

Figyelt kérdés
.
2011. szept. 11. 00:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Légyszi írj rám egy privát üzit. Szeretnék megtudni valamit rólad. Majd utánna elárulom, hogy miért :)

2011. szept. 11. 01:57
 22/34 A kérdező kommentje:

kicsit misztikus

írtam :DD

2011. szept. 11. 02:02
 23/34 anonim ***** válasza:

ööö Biztos írtál?

Csak mert nem kaptam meg. És gyanús az e-mail fiókom mert már mástól is vártam ma levelet és semmit sem kaptam. Na várj, akkor én próbálkozok most.

2011. szept. 11. 02:06
 24/34 anonim ***** válasza:
Bocsi, most utólag megkaptam
2011. szept. 11. 02:08
 25/34 anonim ***** válasza:

Najó, e-mailbe kellene írnom, de inkább ide írom, mert az e-mailemre úgyse nagyon reagálsz.

Amikor elolvastam a kérdést, volt egy sejtésem, hogy te vagy az. Ezért kértem, hogy küldj egy privit. 3-szor is találkoztunk. Najó, tény, hogy ezt az utolsót kiprovokáltam, de a 2. az véletlen volt.

Tom, hogy fura gyakorin ismerkedni, de akkor is. Eleinte még e-maileztünk néha. De akkor sem voltál túl bőbeszédű. Sajnos ekkortájt el kellett utaznom, ez még nyáron volt, de mutattál magadról egy képet. Na az számomra eléggé felejthetetlen kép. De ezután valahogy én se írtam rád, meg te sem erőltetted persze. Gondoltam rá párszor, hogy talán lehetne írni megint "annak a lánynak", de nem szántam rá magam.

Aztán nemrég kiírtál egy kérdést. Teljesen véletlenül botlottam belé. Nemtom mennyire vagy gyakori-lakó, mert én csak akkor járok ide, ha nincs jobb dolgom. De érdekesnek tűnt és mondtam, hogy szeretnélek megismerni, és neked is tetszett az ötlet, úgy vettem észre. Aztán azt mondtad hogy másnap fennt leszel. Jó, most is megtaláltalak. Azt hittem rámírsz majd vagy valami.

Figyi, én nem szeretném ezt erőltetni, csak nem tudom, hogy mi a baj. Ha nem szeretnél ismerkedni velem és azért mondtad nemrég, hogy "jó lenne, ha megprólnám kideríteni mi a baj veled" (vagy vmi ilyesmi), mert télleg szeretnéd és nem tudtad, hogy én állok a válaszoló mögött. De ha velem van a bajod, akkor légyszi azt mondd.

A kőszikla jelző azért nem a megfelelő. Inkább olyan vagy mint egy gyémánt. Nemtom, hogy csak engem illetsz meg ezzel a viselkedéseddel, de eddig nekem úgy tűnik, hogy eléggé nehéz szóba elegyedni veled. Nem ismerlek, de kb folyton olyan érzésem van, mintha nem érdekelne, hogy valaki beszélni akar veled. Lehet mások is ezt érzik és ettől mondtak furcsának.

Tom, hosszú lett és bocsi ezért

Am még mindig kíváncsi vagyok rád, csak nem igazán értelek.

2011. szept. 11. 02:34
 26/34 anonim ***** válasza:
Sokkal inkább bejönnek, mint a tucatribancok. Legalább nem vagy ugyanolyan, mint a csajok 80%-a.
2011. szept. 11. 08:02
 27/34 anonim ***** válasza:

Első, észkombájn...

Női faj, basszus, valaki, hogy lehet ennyire unintelligens...

2011. szept. 11. 11:32
 28/34 anonim ***** válasza:
Utolsó, basszus. Humorérzék? :) Gyökér vagy.
2011. szept. 11. 11:42
 29/34 anonim ***** válasza:

Szeretlek :D:D

Viccet félretéve bejönnek, legalább van bennük valmai egyedi:)

2011. szept. 11. 12:41
 30/34 anonim ***** válasza:
Furcsa? Én ebből azt veszem le hogy aki furcsa, az nem lehet átlagos, tehát és ez talán még jó is, meg ez nézőpont kérdése is hogy kinek mi a furcsa.
2011. szept. 11. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!