Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igy nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez igy nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
14/L és 18/F
2011. szept. 10. 23:22
1 2 3
 11/22 tetro ***** válasza:
igen, lehet már elsős, a srác meg már lehet egyetemista. egyetemistaként egy elsős gimissel nem igazán tudom elképzelni mit tud kezdeni az ember. elkéri a szüleiről péntek délután egy fagyizásra, de délután négyre haza kíséri? szerintem egy 18éves fiú, mert nem csak a kislány kezét akarja fogni. viszont egy 14éves lánynak nem kellene még a fiúnak csak a kezét megfognia...
2011. szept. 10. 23:36
 12/22 A kérdező kommentje:
én a lány vok..és haverok telebeszélték a fejem h megfogom látni h nekem még korai lesz,de ő már akarni fogja..és félek igazuk van..
2011. szept. 10. 23:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon rámenős,és te még nem akarod,könnyen le tudod állítani egy kis kézimunkával :)
2011. szept. 10. 23:41
 14/22 A kérdező kommentje:
és ha későbbb megnja h várni kel rám..és emiatt szakit?
2011. szept. 10. 23:42
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne csak a kezedet használd,ha az még belefér nálad...
2011. szept. 10. 23:44
 16/22 A kérdező kommentje:
háth nemtom :S
2011. szept. 10. 23:48
 17/22 anonim ***** válasza:
Volt ilyen kapcsolatom ,ha érdekel írj privit.
2011. szept. 10. 23:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát ha szeret, akkor képes várni, ha meg nem akkor nem szeretett igazán. Am meg szerintem nem nagy korkülönbség, van oszt társam akinek a barátnője ugyan ennyi idős mint te.

18/f

2011. szept. 10. 23:52
 19/22 A kérdező kommentje:
csak az én helyzetem azért is nemjó,mert szüleim ellenezik ezt az egészet...:S
2011. szept. 10. 23:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Mondjuk meg tudom érteni őket.

Persze négy év nem sok, sőt még a 10 se. Csak nem mindegy mikor.

Képzelj el egy 20 ést 10 évessel, na de 30 évest egy 20 évessel vagy netalán egy 40 évest 30 évessel... Nem ugyan az...

Annak az okosnak írom aki azt írta, hogy nem pedofil, mert 14 évest betöltöttel lehet... (bár szerintem nem egészséges egy 18astól)

"A pedofília görög eredetű szó, a jelentése gyermekszeretet.

Manapság felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük rajta.

A pedofília a serdületlenekhez való vonzódást takarja, a serdülőkhöz való szexuális vonzódást pedig efebofiliának hívják, de a köznyelv nem tesz különbséget a kettő között."

Vagyis nem függ attól, hogy büntetendő vagy nem büntetendő... Ne keverd ide a jogot.

HA törvénybe lesz mondjuk a 14 helyett 12, akkor már az lesz a mérvadó???? Okos Tóni!

2011. szept. 11. 04:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!