Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez igy nagy korkülönbség?
Hát ha szeret, akkor képes várni, ha meg nem akkor nem szeretett igazán. Am meg szerintem nem nagy korkülönbség, van oszt társam akinek a barátnője ugyan ennyi idős mint te.
18/f
Mondjuk meg tudom érteni őket.
Persze négy év nem sok, sőt még a 10 se. Csak nem mindegy mikor.
Képzelj el egy 20 ést 10 évessel, na de 30 évest egy 20 évessel vagy netalán egy 40 évest 30 évessel... Nem ugyan az...
Annak az okosnak írom aki azt írta, hogy nem pedofil, mert 14 évest betöltöttel lehet... (bár szerintem nem egészséges egy 18astól)
"A pedofília görög eredetű szó, a jelentése gyermekszeretet.
Manapság felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük rajta.
A pedofília a serdületlenekhez való vonzódást takarja, a serdülőkhöz való szexuális vonzódást pedig efebofiliának hívják, de a köznyelv nem tesz különbséget a kettő között."
Vagyis nem függ attól, hogy büntetendő vagy nem büntetendő... Ne keverd ide a jogot.
HA törvénybe lesz mondjuk a 14 helyett 12, akkor már az lesz a mérvadó???? Okos Tóni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!