Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek a nőknek?!
Én szintén jóképű és sármos vagyok, és sorban állnak nálam a top10 csajok egy cumiért. Némelyik a sort se bírja kivárni, olyankor verekedés van, most is egy kézzel gépelek, mert a másikkal épp próbálok megakadályozni egy bunyót.
Szóval valamit nagyon elkúrsz..
Mi hasonlítunk kérdező.
Én is 21 éves, visszahúzódó és állítólag helyes fiú vagyok. :D
De nekem sem volt még barátnőm, szerintem tényleg azt várják, hogy mi menjünk oda, a csajok még nálunk is félénkebbek.
22:09
Ez hol van előírva, hogy nekem kell kezdeményezni áruld már el?!
És ha csak barátkozni akarok?Érdekes a lányok egymáshoz odamennek, beszélgetnek, rohadtul rossz kussban ülni amikor unalmas az előadás, mások meg beszélgetnek, hozzám nem szól senki.
Szemezni sem szoktam, néha az utcán vagy buszon nézem a lányt aki tetszik és ha ő is néz elnézek másfelé.
Már elegem van, hogy soha nem beszélnek velem a lányok, kiközösítenek.Mintha ők annyira különbek lennének, miért hiszik annak magukat?Igazából engem elbátortalanít, hogy műkörmök, meg ilyen tökéletesen kivasalt haj midnen van rajtuk, én ápolt vagyok, de nem foglalkozom ennyit a külsőmmel, az ilyen csajokról az a benyomásom, hogy műkörmös flegma p*csák és csak leoltanának hogy mit szólok én hozzájuk.
23:10
Nyugodtan:) de minek tennéd ezt?
Csajozni :)
Én sulimban meg alig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!