Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki a tömegből kérdése:
Szerintetek csőbe lettem húzva?
Figyelt kérdés
Rövid leszek. Pár lány osztálytársam említette hogy tetszem egy lánynak, pontosabban hosszas beszéltek arról hogy folyton rám gondol jobban érzi magát ha lát engem....stb. ezek után rengeteget gondolkodtam hogy vajon érdemes lenne megpróbálni ezzel a lánnyal. Minap a szobatársammal dumáltunk mikor feljött a téma, és nevetve azt mondta hogy azok a lányok a legnagyobb színészek a világon. Amúgy jól ismerem azokat a lányokat, de meglepődtem, én sem gondoltam volna hogy ez történhet. Szerintetek csőbe húztak, és ha igen miért?2011. szept. 10. 20:46
1/4 anonim válasza:
elképzelhető, hogy csak meg akartak szívatni, az ilyen pletykás lotyókra inkább ne is figyelj!
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy átvertek. Ennyiből senki nem fogja tudni neked megmondani.
3/4 anonim válasza:
Igen. Szerintem csak kíváncsiak voltak mit reagálsz. Vagy szegény lány bizalmas infóival éltek vissza.
4/4 anonim válasza:
Ha átvertek, az azért volt, mert meg akarnak szivatni, vagy csak össze akarják hozni a barátnőjüket valakivel. De az is lehet, h a szobatársad, csak azért mondta ezt, mert neki tetszik a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!