Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az 5-10 évvel idősebb pasiknak jövök be?
Figyelt kérdés
Aki egyből,zsigerből "lek_rvázna",annak elmondom,hogy;nem teszem az agyam mindenkinek,nem vagyok kihívó,útszéli,mindenkivel enyelgő személyiség.
Köszönöm a válaszokat!
(lány vagyok)
2011. szept. 10. 15:34
11/17 A kérdező kommentje:
Igen.De mellette folyamatosan vannak mások,akik többet akarnak tőlem.És más unom,ahogy a barátom is.
2011. szept. 10. 15:44
12/17 A kérdező kommentje:
már*
2011. szept. 10. 15:44
13/17 anonim válasza:
Na jó, de ha nem 5-10 évvel idősebbek lennének nálad akkor nem unnád?:D Mert ez úgy hangzik:D
Próbálom elképzelni a szitut. Odamennek hozzád az utcán 30 éves faszik és randira hívnak? Barátkozz korodbeliekkel. Én 17 éves koromban nem sok 30-as pasit ismertem. Pedig jó csaj voltam. Vagy dizsiben akarnak karóba húzni, vagy facebook?:P
15/17 A kérdező kommentje:
Van,aki 18-20-nak néz..
2011. szept. 10. 15:55
16/17 anonim válasza:
Ha megkérdező tőlem egy csaj, hogy hány évesnek nézem, én is kevesebbet mondok.
17/17 anonim válasza:
24 éves kivénhedt nő már nem kell senkinek. Vagy épp már van biztos kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!