Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből még valami? Hát szóval van egy srác.. A legjobb barátom. Még mellettem is ül a suliban. És én teljesen bele vagyok esve...
És meg is a probléma az, hogy azt mondja, hogy nem tetszem neki.. de ezt csak mondja..Mondta hogy aranyosnak, szépnek tart,de..
Pl ha baj van segít, megvigasztal, ha kell akkor megvéd, nekem mindent elmond,mindent megbeszélünk szinte és hát az ilyen korú fiúknak szokása a tapizás szerintem.. Nah ő sem hagyja ki.. És nem tudom, hogy hogy vehetném rá, hogy bevallja ha érez valamit.. Ennyi lenne, és csak a NORMÁLIS válaszokat szeretnék, köszii
13/L (érettebb vagyok a koromnál, nem kell piszkálni hogy menjek babázni stb.)
utolsó válaszoló!
Te meg b*szd meg magad! Te vagy egy utolsó köcsög...
Kértem h csak értelmes válaszokat írjatok..de hát.. mind1
Ezek a "Menj babázni" válaszok is elég gyerekesek! Nem tom ezeket hány évesek írták! Én is tom milyen voltam 13 évesen, és egy embernek ilyen fiatalon is vannak érzései,.Pl. én akibe beleszerettem 12 évesen, az még mindig eszembe jut és nem volt egy kis dolog amit akk éreztem...Szval csak fel a fejjel ne vedd fel ezeket a válaszokat!
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!