Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé szép lányoknak nem is lehet helyes pasijuk?
Nem tartom magam egy bányarémnek,de világszépe se vagyok,átlagosnak mondanám magam,mégis sok pasinak bejövök,olyanoknak is,akikről nem is gondoltam volna,talán mert kishitű vagyok kissé.Viszont a legtöbb pasinak akinek tetszem,nekem ők nem tetszenek,és sajnos emiatt nem volt még barátom.Nem csak a külső számít persze,de a legtöbbjüket ismertem már,ás úgy sem tetszettek,illetve akit nem,az meg abszolút sehogy se jön be,lehet akármilyen kedves is.Én nem értek egyet azzal,hogy a külső nem számít!Nem tudom elfogadni,hogy nekem nem lehet olyan pasim aki tényleg tetszik is.Pedig aki tényleg tetszik ő észre sem vesz,és ez egy ördögi kör....
17/L
18/F!
Nem kaptam semmilyen levelet,de lehet csak várni kell,aztán kijelzi:)
Ide nem teszek fel képet:)
A gyakorikérdéseken előfordul sajna hogy késéssel érkeznek meg a privát levelek... Ha egy fél órán belül nem érkezik meg, akkor szólj, hogy küldjek újat :) (Vagy küldj te, ha gondolod)
18/F
Azért milyen jó,hogy direkt írtam,hogy nem akarok ismerkedni:D
Már meg van,akkor küldök:)
be is látom......van mikor minden embert megmentenék, de van amikor pillanatok alatt világpusztításba kezdenék.
Vannak itt latens bu.zik, vannak itt olyanok akik naponta váltják a ribancaikat......ez az oldal a leg alkalmatlanabb társkeresésre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
engem is beleértve.
NEMIGAZ!
Tegnap voltam színházban, és egy álompasinak(kék szem, szőkés-barna haj, szálkás test, nagy deltaizom-imáádom a deltaizmot, az a gyengém, meg a kék szem. :D- iszonyú édes mosoly stb..) egy olyan bányarém volt a párja.. Sárgák voltak a fogai(valószínűleg cigis), körmei ápolatlanok, olyan szagot árasztott, mikor elment mellettem. Azt hittem, elájulok. Nem értettem a sztorit, de úgy látszik, vannak kivételek. :D
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!