Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon bejövök neki? (bőv. Lent)
Most szeptemberben lettem gimis. A suliban van egy fiú, aki tetszik nekem. Amikor szoktam látni néha a folyosón, akkor észreveszem, hogy gyakran néz engem. Most akkor bejövök neki? Nem ismerem, még nem is beszéltem vele sose, csak a nevét tudom. Kezdeményezni meg nem merek. Amúgy ő 12.-es (17 éves) én meg 15 éves vagyok. Amikor látom, hogy néz, aztán elfordul, majd megint visszanéz rám. Normális válaszokat írjatok! Köszönöm.
15/L
Látom sok értelem nem tud normális választ irni,most kivételt teszek:
Biztosan tetszel neki,mivel minden fiu általában igy viselkedik amikor tetszik neki egy lány,tapasztalat!,köszönj neki 1jót h pl:szia szép fiu:P
És akkor venni fogja a lapot,remélhetőleg következőkör már leszólit beszélgetni:)
Egy 15éves srác voltam.
helyes,osztom uccsó.
szerintem is tetszel neki,mert amúgy nem nézne.
bejössz neki, mikor elmész mellette köszönj rá h szija egy huncut kis mosoly keretében!:D
és utána majd lesz vmi;)
Melyik suliról van szó?
(Város/kerület/suli?)
így már mindegy.
De ettől függetlenül ha elfogadsz egy tanácsot, akkor köszönj rá, de semmi szépfiú-zás, ne ijeszd el, szerintem egy sima helló is megteszi. Ha érdekled, akkor ez jó kiindulási pont.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!