Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, hogy mi a bajuk a csajoknak a hozzám hasonló pasikkal. Mi a gond?
22 éves srác vagyok. Hosszú hajú. Nem járok diszkóba, mert utálom. Metalos vagyok, aki egy bandában játszik. Nem követem a divatot. Maradok a zenekaros pólóknál és a terepmintás nadrágnál.
Az átlagos lányok érdekelnek, de ők egyre kevesebben vannak és mindenki átment kirívóbb öltözködésbe.
Csak a rövid, zselézett, diszkós, b*zis pasik tudnak labdába rúgni, míg a hozzám hasonlók nem, akik vannak olyan gerincesek, hogy mindig felvállalják magukat és semmiért sem adják fel mindazt, amit szeretnek.
miért nem keresel akkor hozzád hasonló stílusú lányt?
ez legtöbbször úgy van, hogy a rocker/metális pasik nem akarnak ugyanilyen stílusú csajt, mert az nem nőies stb...
a lányok ugyanígy: nem akarnak ilyen pasit.
"A rockerek igénytelenek.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:45"
Neked meg a k.rva anyádat!
A csajok többsége az ilyen pasikat elutasítja.
Vágdd le azt a labancot, légyszíves!
Én egy "divatos lány" vagyok, de ettől még nm jönnek be ezek a b****s pasik.Attól h egy lány igényesen öltözködik még tetszhetsz neki.Nekem amugyis a rockeresebb pasik tetszenek, még ha ezt nm is nézik ki belőlem, mert túl nőiesen öltözködök.De ez van.Ez mellékes szempont mondjuk, h h néz ki, fontosabb a belső.
És hidd el sok lánynak nem tetszenek a "mai menő pasik".
"Csak a rövid, zselézett, diszkós, b*zis pasik tudnak labdába rúgni"
nem azt akarod mondani hogy : tudnak labdába dugni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!