Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért provokál, miért hergel, miért húzza ki a gyufát, ha meztelen képeim vannak róla?
Figyelt kérdés
most nem tudom, tényleg ennyire hülye lenne? konkrétan egy csomó meztelen kép, videó van rajta, abszolút kivehető rajta, nevet közben, emg minden, szóval azt sem mondhatja, hogy kényszerítették, vagy zsarolták, stb...
komolyan, már károkat okoz nekem, az életemben, és egyre jobban, egyre durvábban. miért csinálja ezt, ha tudja, hogy nekem voltaképp ütőkártyám van vele szemben??
2011. szept. 7. 19:18
11/13 anonim válasza:
Azért csinálja, mert tudja, hogy úgyse teszed ki a képeket -mert ha képes lennél rá, már rég kitetted volna vhova - bár az ilyen pihent elméknél lehet az se bánja, ha kiderül...
12/13 anonim válasza:
a te erkölcsi tartásod fontosabb. Ne törödj vele ő fél tőled ezért provokál. Állandó a félelme és ezért frusztrált. Mond azt neki , hogy ki dobtál mindent. Vagy ajánldfel ,hogy lassan eggyenként vissza adod ha békén hagy.
13/13 anonim válasza:
Amúgy meg attól függetlenűl hogy nagykorú, még büntetendő ha kirakod valahova!
De miylen képek meg vidók vannak róla, meg ki készítette? Olyan is van, ahol sexeltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!