Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális 16 évesen? Én csak élvezem az életem, de mások már megszóltak ezért.
L/16.
Arról van szó, hogy a lelkem legmélyén azt érzem, hogy liba vagyok, mert van egy barátom, akit 8éve ismerek, és neki van egy barátnője, akivel szintén jóban vagyok. Mikor nincs ott a csaj, én egész este a sráccal keverek, meg ilyenek... ezt persze a csaj nem tudja, titkoljuk, de egyre nehezebben nézek a szemébe, egyre nehezebb a srácról beszélgetnem vele, sőt nem egyszer rákérdezett a csaj, hogy: "Ugye te nem vennéd el tőlem ...-ot soha, mert a barátnőm vagy?"
Erre természetesen azt válaszoltam, hogy nem, mert nekem nem tetszik a srác, csak nagyon bírom. Elhitte.
Viszont ez még csak az egyik probléma, mert a srácnak, akit 8éve ismerek, van a legjobb haverja, aki nekem tetszik, ezt ő nem tudja, és mostanság vele szokott jönni, ilyenkor 4-5-en bulizunk egy másik, független haveromnál, aki mindent tud, és mindenben Engem támogat. Szóval egyre gyakrabban az van, hogy a független haverom elhívja boltba a srácot, akit 8éve ismerek, és amíg ők ott vannak, és a srác legjobb haverjával keverek. Mikor hazajönnek, pedig néha fordítva is előfordul, akkor a srác legjobb haverjával megy egy a független haverom valahova, és addig a sráccal keverek... Senki nem tud semmit, úgy érzem kész szappanopera az életem, és félek, hogy nagyon könnyen nagyon nagy baj lesz belőle, viszont abbahagyni nem szeretném, mert egyszerűen élvezem a dolgot.
Aztán persze még van egy srác, akivel ugyancsak kevertem, ez a csávó ismeri a srácot, akit 8éve ismerek, meg annak a legjobb haverját is, és ő se tudja, hogy mit művelek, azt hiszi csak vele kevertem eddig... Ő a legkevesebb, mert vele nem találkozok sokat, de akkor is... olyan furán érzem magam.
Szerintetek ez már libaság?
Végülis nem járok semelyikkel, szóval nem csaltam meg senkit... Vagy ez rossz felfogás? Segítsetek!!!! Nem akarok liba lenni!!! :(
A qurvázás és a ribancozás már régi hagyomány itt. :D
Szerintem túl agresszív és primitív hozzáállás amit itt a legtöbben gyakorolnak, de ezt láthattad. Bár talán az ellenszenvre eddig te szolgáltál a leginkább rá.
Amit csinálsz az nem szép. Az élvezetes rész az oké, de ezt másképp is lehet csinálni. Mégpedig úgy hogy ezzel nem ártasz pl a barátnődnek.
Ha a kavarás alatt azt is érted, hogy megdug, akkor a srác is eléggé jellemhibás. Bár más kérdés, hogy mennyire komolyak nálatok az összetartozások. Szerintem ez adhat felmentést és súlyosbíthat is a dolgon.
Első körön azt mondanám, hogy csináld amíg le nem buksz, bosszút nem álnak rajtad, meg nem tapasztalod az emberi aljasság igazi mélyésgeit, és tanulsz majd belőle.
Ettől még lehetsz jó ember. Később persze.
Tisztázd magadban hogy kinek ártasz mivel és kinek nem! Szerintem kapásból látod, hogy a barátnődnek ártasz. Ez pedig nem jó!
A libaság nem tudom mi, de ne azért tegyél, vagy ne tegyél meg valamit hogy valaminek számíts, vagy sem! Az vezérelje a dolgaidat, hogy emberileg ne árts másoknak! Inkább szépet adj az embereknek mint szenvedést!
Izgalmas a kavarás, és biztos, hogy én sem tudnék neked ellenállni, ha pl nálam bepróbálkoznál. Nincs ebben semmi rossz sem, bár, sűrűn váltogatni a partnereket, nem éppen a legjobb módja a kapcsolatoknak. A védekezés is nagyon fontos. Ezenkívül, nem biztos hogy a sűrű váltásokkal nem lesznek egyre könnyelműbbek és sekélyesebbek a viszonyaid. Ez hátrányos lehet egy későbbi kapcsolatban. Fontos, hogy megtanuld a testi és a lelki szerelem mélységét, és minden részletét. Énszerintem a te életmódod erre nem igazán alkalmas. Persze sokan csinálják azt amit te, és mégtöbben ribancoznak emiatt.
Valahol meg kell tanulnod az emberi társadalom alapszabályait. Ehhez majd hozzásegít pár pofáraesés is.
Ha beszélgetni akarsz írj privit!
28F
16 éves vagy...és csodálkozunk, hogy itt tart a mi kis világunk...
Te nem liba vagy, hanem egy ordas ribanc,és ezen komolyan gondolkozz el...
Majd 3 év múlva meg rinyálsz, hogy egyik fiú sem vesz komolyan, mind csak meg akar d*gni, hát ne csodálkozz majd rajta. És azon se, ha nem lesz normális életed, hanem egy retardált, agyonhasznált luvnya leszel!!!
Ja a kérdések meg tuti,hogy megy FuckYeah-ra :DDDD
tegnap 21:50
Ez f@szság! Simán lesz neki normális élete! Lesz belőle még jó anya és szerető feleség, csak meg kell tanulnia mi a helyes és mi nem az!
09-08 21:07
A rib*nc mindig rib*nc lesz.
ma 11:17
Én örülnék egy ilyen ribinek, mert később izgalmas nő lehet belőle, ha benő a feje lágya, úgyhogy a homokozóból vett bölcseleteidet tartsd meg magadnak!
De hol van a kérdező csaj??!!
Nem sok mindent tudok válaszolni... átgondoltam. Valóban rib@nc vagyok. Mikor elolvastam az első pár kommentet, azonnal gondolkodásba kezdtem. Mit változtathatnék? -gondolkoztam el, majd rájöttem, hogy tisztáznom kell a dolgokat. A barátnőmmel személyesen megbeszéltem, hogy nekem tetszik a fiúja. Ő pedig közölte velem, hogy szakított vele, reméli én sikeresebb leszek vele, ha esetleg járunk majd, de én nem szeretnék vele járni. A többi sráccal pedig úgymond megszakítottam a kapcsolatot. Megmondtam nekik, hogy volt rajtuk kívül más, és nem tudom folytatni. Mindegyik azt mondta, hogy nem érdekli hogy volt más, dobjam ki őket, és legyek csak vele, de aztán megértettem velük, hogy ahhoz, hogy új, tiszta életet kezdhessek, mindenben változtatnom kell, ezért nem szeretnék többet a közelükben lenni. Elfogadták a döntésem, és úgy érzem, jól döntöttem.
Köszönöm a válaszokat.
Ja, és remélem nem kerül ki ezekre a hülye lapokra a kérdésem, mert nem azért írtam ki, hogy ország világ belőlem induljon ki! Attól mert még én ilyen hülye rib@nc voltam, higgyétek el, más 16éves nem ilyen. Legalábbis nem mind.
Köszönöm még egyszer is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!