Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy reagáltok, arra, ha egyedül mentek az utcán, és egy csapat fiú jön veletek szembe és azt egyik rácsap a seggetekre, vagy beszól?
Haha... Tudom, hogy már nem igen aktuális a kérdés, de azért elmondom. :D
Én tegnap kerültem ilyen helyzetbe, a buszon jötten haza zenesuliból 7-8 felé, és négy 16 év körüli kézis fiú a busz leghátuljába hülyült, nagyon hangosak voltak. Én majdnem legelőre leültem. Mikor felszálltam, füttyögni kezdtek, az egyik oda is jött hozzám, azt az egy srácot ismertem is egy kicsit. Puszival köszöntött, leült mellém, beszélgettünk. A haverjai meg folyamatosan odaszólogattak nekünk. Aztán mikor szálltam volna le, a haverjai odajöttek, az egyik átfogta a derekam, és megkérdezte a sráctól(nevezzük most Ricsinek..:D) azaz Ricsitől, hogy "miért nem mutatja be a barátnőjét?" Erre mind a három srác felröhögött, viszont Ricsi úgy arcon vágta azt a srácot, aki konkrétan letaperolt, hogy majdnem hanyatt vágódott. Segített leszállni a buszról, és hazakísért. Mármint Ricsi..:D
Mellesleg, ha ő nincs ott, én is behúztam volna neki egy jó nagyot, hogy kiskanállal lehessen csak összekaparni...
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!