Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hogy reagáltok, arra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogy reagáltok, arra, ha egyedül mentek az utcán, és egy csapat fiú jön veletek szembe és azt egyik rácsap a seggetekre, vagy beszól?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 21:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
ha megfogta volna,akkor avval a filás táskával,ugy nyakon csaptam volna,hogy háromágú bottal kellet volna összelökdosni a tökeit...:D
2011. szept. 6. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
26%
Fila táska, de gáz vagy.
2011. szept. 6. 21:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Pofán b@szom hogy kiesik a gatyájából.Sose hagyd hogy inzultáljanak!!!!!!!!!
2011. szept. 6. 21:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Vágd pofán az ilyeneket.
2011. szept. 7. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Haha... Tudom, hogy már nem igen aktuális a kérdés, de azért elmondom. :D

Én tegnap kerültem ilyen helyzetbe, a buszon jötten haza zenesuliból 7-8 felé, és négy 16 év körüli kézis fiú a busz leghátuljába hülyült, nagyon hangosak voltak. Én majdnem legelőre leültem. Mikor felszálltam, füttyögni kezdtek, az egyik oda is jött hozzám, azt az egy srácot ismertem is egy kicsit. Puszival köszöntött, leült mellém, beszélgettünk. A haverjai meg folyamatosan odaszólogattak nekünk. Aztán mikor szálltam volna le, a haverjai odajöttek, az egyik átfogta a derekam, és megkérdezte a sráctól(nevezzük most Ricsinek..:D) azaz Ricsitől, hogy "miért nem mutatja be a barátnőjét?" Erre mind a három srác felröhögött, viszont Ricsi úgy arcon vágta azt a srácot, aki konkrétan letaperolt, hogy majdnem hanyatt vágódott. Segített leszállni a buszról, és hazakísért. Mármint Ricsi..:D

Mellesleg, ha ő nincs ott, én is behúztam volna neki egy jó nagyot, hogy kiskanállal lehessen csak összekaparni...

L/15

2013. szept. 18. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!