Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlag lány, vagy kicsit (nem durván) plusszkilós?
nem az a lényeg h én melyik vagyok(vagy hogy egyáltalán vagyok e valamelyik..)
amugy a 2.legalább nem átlag,odaírtam h "de nem az a túl durva" és hogy "de nemnagyon" a póthajat azért raktam zárójelbe,mert csak közelről látszik h mű..
és azt,hogy nagy(obb) melle van a másiknak(egy kosáron belüli,szóval igazán nincs sok különbség) szerintem magától értetődö,hogy (ha nem mű) a plusszkilósnak nagyobb...javíts ki:D
belső tulajdonság..(nem írom oda,hogy kié melyik,mert megint az jön le,hogy mert én vki "pártján" állok)
az egyik lány buta,a másik okosabb,de akaratos.az egyik lány úgy jellemzi magát,h szép,a másik,hogy átlagos(evvel nem feltétlen mondtam meg..mert az 1.lány átlagba átlagos..szal értitek:D)az egyik lánynak jóval több "kapcsolata" volt,és elvileg szűz,a másiknak kevesebb és elvileg szintén szűz.mást most nemtudok írni.
Nekem a másdikból a szemszín tetszik.:)
De én inkább az elsőtt választanám mert van hasonló ismerősöm aki kb ilyen testalaktu és nagyon jo csaj :D
én nemazt mondtam h azér van melle mer tulsúlyos..melle azérvan mer lány:D
olvasd el mégegyszer:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!