Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Átlag lány, vagy kicsit (nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlag lány, vagy kicsit (nem durván) plusszkilós?

Figyelt kérdés
Átlag lány,163cm/55kg, nem pálcika, de nem is vastag combok, szép csípő, közepes, bár inkább nagyobb mell, közepes popsi, eredeti feketésbarna vállalá kb20 centivel érő haj, kékszem, vagy 165centi 66kg, vastag (de nem az a túldurva) combok, kicsit széles (de nemnagyon) csípő, nagyobb mell, kicsit nagyobb popsi, festett hosszú szőke (pót) haj, barnászöld szem. Melyik jön be így inkább?
2009. ápr. 21. 01:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
ezekből rohadtul nem lehet leszűrni semmit. de ha mindenképpen választani kell, akkor a második, mer nagy mell. ugye milyen tudományos és értéks válasz? :D
2009. ápr. 21. 01:31
 2/19 A kérdező kommentje:

mér ne lehetne?:O mindent leírtam..

a mellek szinte ugyanakkorák,bár a 2.nál inkább csak a súly miatt van "valami"

am télleg az:D

2009. ápr. 21. 01:41
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első.
2009. ápr. 21. 01:41
 4/19 A kérdező kommentje:

hát ez nem volt valami értelmes..

remélem azér megérted:D

2009. ápr. 21. 01:42
 5/19 anonim ***** válasza:
76%
Kinézet alapján mind a kettő ugyanakkora esélyekkel indul :) egyéniségük alapján döntenék :)
2009. ápr. 21. 02:03
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Te az első vagy az azt akarod protezsálni, de ilyenek alapján nem lehet dönteni, úgy írod le, mintha az emberek tárgyak lennének.
2009. ápr. 21. 02:06
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Mintha a piacon lennél bazzeg és nem tudnál dönteni 2 koca közül. :DD

Én az elsőt választanám így leírva, de csak mert nem jön be egy szőke ráadásul póthajas csaj, az olyan mű lehet.

Különben azt választanám, amelyiknek még neadjisten agya is van és ha ránézek azt érzem, hogy "de aranyos, ő kell nekem".

2009. ápr. 21. 02:30
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Tök durva, a külsejük alapján választasz?Válaszd azt a lányt akivel jobban kijöttök, meg van a közös hang.
2009. ápr. 21. 06:07
 9/19 anonim ***** válasza:
64%

Természetes, hogy ha nem ismeri őket, akkor a külseje alapján választ. Ha ismeri és hasonló a két csaj agyi adottsága, akkor a külső alapján választ.

A lelkivilág majd csak később derül ki. Aki volt már párkapcsolatban az tudja. Aki meg nem, az írogatja a fenti válaszokat.

Nekem az első, ha így kell dönteni.

2009. ápr. 21. 06:20
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha leírod a paramétereket, abból még nem sok derül ki.
2009. ápr. 21. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!