Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki bejön meg minden, de 3 évvel idősebb vagyok nála. Nem tudom, h érdemes-e vele foglalkozni. Kép lent. Szerintetek mit kezdjek vele?
ez gechi raj kiscsákóóó!
repüljél rá mint f-22 vadászrepcsííí vaagy 70mérföld per másodperces sebességel de osztán legyen ratttttad partyszecsóóóó mert anélkül nincsen semmi eséjjjed egy iljen egyedi kisugárzásu és bijjorutmusu cshájénél.
Szerintem liliomtiprás. A lány kb 11-12 évesnek néz ki.
Próbálkozz a saját korosztályoddal mielőtt valaki elterjeszti, hogy pedo vagy, mert utána azt már senki sem vakarja le rólad.
Találsz jobbat ha igazán keresel.
Túl gyerekesnek látszik a képek alapján.
Valószínűleg untatnátok egymást. Te őt mert gondolom komolyabb dolgot akarsz. Ő pedig téged a gyerekes dolgaival. De ha esetleg ez nem igaz rátok akkor ne csak kérdezz, cselekedj.
Szia:) Figyelj ha szereted akkor az a 3 év kor külömbség nem számít. Én is jártam egy sráccal aki 3 évvel volt idősebb, és majdnem 1 évet jártunk mert szerettük egymást:) Szóval vágj bele. Beszélgess vele, kérdezd meg tőle:) Remélem sikerül, sok sikert:P
És még valami, lécci írd ide a véleményed. Nagy szükségem lenne ráá:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!