Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezek közül melyik popsi jön be nektek leginkább?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ezeket a képeket az oldalról gyűjtögettem össze, kinek melyik tetszik leginkább és miért?
2011. szept. 5. 11:01
11/44 anonim válasza:
1. a legjobb, isteni mérnökök tervezték :D
12/44 anonim válasza:
nem baj ha az én szemszögemből osztályozom?(1-10ig)
1.kis okos popsi 7
2.lehetne kicsit kerekebb 4
3.megmarkolásznám 6
4.remekműhöz közeli 9,5
5.jó 6 (ha mégis a tisd mint az előzőekben valaki sejtette akkor 10.)
6.nem is tudom 5
7.ideális 8
természetesen egy lányt sem utasítanék vissza kizárólag a popsi kinézete miatt (vagy ha igen annak már extrém nagynak kell lennie)
13/44 anonim válasza:
Nekem a elgjobban a 4es tetszik. Ha az 5os nem lenne ilyen felig lebarnult akkor az lenne az elso :D
15/44 anonim válasza:
2 5 6 7 Mindegyik mögé odaállnék mondjuk.
16/44 anonim válasza:
amelyik tulajdonosa 14 év feletti, de még nincs 17...
18/44 anonim válasza:
Az első a legjobb és kész. :D
19/44 anonim válasza:
Én mindegyiket ki próbálnám . 12567
20/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
11.27-nek: nem, még mindig nem azaz enyém.:)
2011. szept. 5. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!