Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik nő tetszik nektek ezek közül leginkább?
Figyelt kérdés
1.Taylor Swift
2.Beyoncé
3.Jessica Simpson
4.Angelina Jolie
5.Rihanna
6.Shakira
7.Kirsten Dunst
8.Kirsten Stewart
9.Nicole Scherzinger
10.Barbara Mori
Kort is kérek:)
2010. máj. 25. 14:43
2/19 anonim válasza:
ÁÁhhháááhhááá... Téjlor Szvift bazzeg.. :D
A Duncosüveg nevű néninek meg nem csak a neve, hanem a feje is hasonlít a duncosüveghez :D
Maradjunk Sakkiránál.
6/19 anonim válasza:
Életem egyik nagy álma úgy megke.félni Beyoncét, hogy egy hétig egy irányba fusson...
Mondjuk Barbara Mori is guszta(ő Rubi?), na és persze Angelina is...
21f
8/19 A kérdező kommentje:
Hát nem ilyen válaszokra számítottam:)Azt hittem,hogy majd mindenki Angelinát,vagy Jessica Simpsont írja.Úgy látszik a természetesség győzőtt:)
15:02
Igen,ő Rubi,nagyon szép nő,még női szemmel is.
2010. máj. 25. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!