Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudom elengedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudom elengedni! De nem szeretem!

Figyelt kérdés

33 hóapja vagyok együtt a barátommal. Azaz majnem 3 éve. Most múltam 18. Kezdem úgy érezni, nem éltem. Mellete nem jártam discóba, nem lógtam a barátnőimmel csak úgy. És kezdem úgy érezni, vagyis tudom, hogy nem vagyok szerelmes belé. Mégsem tudom elhagyni. Ha egyszer kimondom VÉGE, akkor pár óra múlva én hívom fel, hogy jöjjön vissza, mert nem tudok nélküle élni. Ha visszajön megint előjön az érzés, hogy nem jó. Álmodozom más fiúkról, másra gondolok. De ha elengedem, úgy érzem meghasad a szívem. És arra is gondolok, ha ennek vége, engem már senki sem fog úgy szeretni, mint Ő.

Egyszerűen nem tudom mit tegyek. Ma este jön, kb. 1 óra múlva. Nem tudom, hogy tegyem meg, hogy ne hívjam vissza.

2009. ápr. 20. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én úgy gondolom a soraid alapján, hogy ez a kapcsolat csak a kezdeti emlékekből és a megszokásból táplálkozik jelenleg. Viszont így nem lehet együtt élni valakivel. Talán az is közrejátszik, hogy eddig Ő volt a társad, a szerelmed, a párod akivel mindent megtudtál beszélni, akivel emlékezetes napokat töltöttél együtt és azért ez igencsak hosszú idő. Ezt nem lehet csak úgy hipp-hopp lezárni mintha egy 2 hónapos kapcsolatról lenne szó. Teljesen normális, hogy egy 3 éves kapcsolat után idegen neked a magány érzése és közvetlenül a szakítás után megijeszthet és inkább visszamenekülsz előle oda ahol eddig jó volt de amikor visszamész hozzá rájössz, hogy esetleg csak a kellemes emlékek miatt vágysz még mindig vissza hozzá! De ezzel Őt is csak kínzod, összezavarod mert Ő sem tud teljes életet élni azzal a tudattal, hogy nem biztos abban, hogy a kedvese szereti -e még Őt egyáltalán! De ez így ilyen se Veled se Nélküled kapcsolat. Én azt tanácsolom a legjobb döntés az lenne ha lezárnád végleg és nem keresnéd fel. Biztosan hiányozni fogsz, sok olyan éjszaka lesz majd amikor nem tudsz majd aludni mert legszívesebben hozzábújnál de véleményem szerint ez a megszokásból ered majd. Jót tenne Neked ha élnél egy kicsit mert még fiatal vagy és a fiatalkorodat nem hozhatod vissza később! Ha az Isten egymásnak teremtett Titeket később még egymásra találhattok és akár meg is állapodhattok majd egymás mellett. (Bár ez elég ritka, mesébe illő eset. :)) De ez az állapot semmiféleképp sem jó se Neked se Neki. Véleményem szerint el kell most engedned mert Neki sokkal rosszabb lesz így mint Neked! Sok sikert és sajnálom, hogy ilyen lehetetlen helyzetbe kerültél! :( Remélem a legjobb megoldást és utat választod majd!

2009. ápr. 20. 18:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
elnézést elírtam. *biztosan hiányozni fog ... :)
2009. ápr. 20. 18:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Jó lenne, ha sikerülne, de olyan nehéz! :'(
2009. ápr. 20. 18:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Kitartás! Eleinte nagyon nehéz lesz majd és sokat fogtok szenvedni mindketten de a kapcsolatban is szenvedtek tehát innentől ez már zsákutca! Légy erős és fel a fejjel!
2009. ápr. 20. 18:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Majd írok, hogy sikerült! Szorítsatok...
2009. ápr. 20. 18:57
 6/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem te szereted őt...Csak azt sajnálod, hogy elmúlt a heves szerelem, a varázs, és még nem élted ki magad.És ha megmondanád neki, hogy érzel?Lehet elengedne egy két éjszakára valaki mással is.(Bár kicsi az esély de ha megérti a helyzeted nem elképzelhetetlen)De diszkóba elmehettél volna úgy is, hogy együttvagy vele :) Szerintem te nem akarsz szakítani vele csak egy pár kaland kell neked és már mennél is vissza hozzá.Amúgy voltál elötte más fiuval "úgy" :D (buta megfogalmazás elnézést)
2009. ápr. 20. 19:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Totálisan megértelek. Ugyanabban a helyzetben vagyok mit te. Vele se jó,meg nélküle se.

Mi is 3 éve vagyunk együtt,és az utolsó fél évben kezdtem érezni azt ami te érzel. Mi szakítottunk,és nekem volt is vkim közbe,akivel sex is volt. Azzal az uj sráccal nem jártunk soáig talán 1 hónapot. Mikor vele voltam nem gondoltam az exemre,de mikor nem voltam vele akkor az exem járt a fejembe. Már kezdte,m volna ugy érezni h szerelmes vagyok(annyira elbüvölt az a srác),mikor egy apró hülyeség miatt összevesztünk,és nem tudtuk megbeszélni,és vége lett. Alig h véget ért ugy alakult h kibékültünk az exemmel. Elmondtam neki h az alatt amig nem voltunk együtt nekem volt más(sexuális) kapcsolatom. Ő megbocsátott. Én viszont nem tudok magamnak megbocsátani. Rohadt egy alak vagyok,mert minden ugyangy van mint a szakításunk elött. ha félő h elveszítem nagyon szeretem,amugy meg le se sz*rom,nem érzem h szeretem. Nem tudom mi van velem :S de nagyon nem jó így,ami vam. és egyszerüen képtelen vagyok elengedni őt. mert neki kellek,és másnak meg nem. Annyi ideig voltunk együtt h már fogalmam sincs hogyan kell egyedül lenni.

2009. ápr. 20. 19:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen. A magyány érzése miatt nem vagyok képes elengedni. De így már beledöglök!
2009. ápr. 21. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezek szerint még együtt vagytok. annyira irigylem azokat az embereket akik nem félnek a magánytól!
2009. ápr. 22. 06:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Engem a párom 7 év után rakott ki lényegében ugyan ez miatt. Jóba vagyunk de én szenvedek a hiányától sokszor ő is szomorú nélkülem. Én nagyon beszívtam mert sokat alapoztam a kapcsolatra. De amig nem kap pofont az élettől úgy se becsül meg senkit. Én ezt már megtanultam hogy a langyos vizet is megbecsülöm ő neki pedig a forró zuhany kell. Csak az égethet is.
2022. nov. 26. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!