Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért rossz, ha én nem szeretem a páromat orálisan kielégíteni, és análisan sem csináljuk?
Mert a minap beszélgettem egyik barátnőmmel, és véleménye szerint amelyik lány nem teszi meg ezt a párjának, azt mindenki csak ott fogja hagyni, és keres magának olyat akivel lehet.
De én ezt nem tartom igaznak. És amúgy is mindezeket leszámítva nagyon jól megvagyunk a párommal.
Az anál nem érdekel, de az orál igen és, ha nem kapnám meg (én is adom), kénytelen lennék félrelépegetni ezügyben. Önzőn hangzik, de nem fogok egy kapcsolat miatt sem lemondani erről...
34F
Ki az aki szex közben gondolkodik??????
Mi erkölcsös, és mi nem????!!! Sosem jut eszembe ilyesmi...
Akinek igen, az nem éli át... Ha vágysz vkire úgy igazából (nem kell szerelem, csak a vágy), akkor egyszerűen mindenestől akarod.
Ellepi a füst az agyad, akarod őt mindenhova (még a fenekedbe is), szeretnéd ,ha az egész testedben benne lenne.... akárhol, mindenhol örökké....Te magad pedig őt akarod felfalni, persze csak úgy,h lásd az arcán azt a hihetetlen élvezetet...
Extrém dolgoktól (pisi-kaki) eltekintve mindenét meg akarod ízlelni, a csókját (nyálát)...a többi testnedvét...Sőt,még az izzadtsága is izagtó!
SZerintem egy felnőtt, szexre érett ember, akit a vágy hajt, ezt érzi... És határozottan nem gondolkodik,h mi a helyes:)
26/l
Szerintem beszeld meg vele:)
Nem kell felned attol hogy undorito vagy valami:)..ha szereted akkor tedd meg mert jo neki is es neked is.Az analis sexrol csak annyi,hogy addig faj amig beteszi....aztan a 2-3 lokes utan mar jobb lesz:)Fontos hogy bizz benne,es erezd magad biztonsagba mellette.
Az anál nem érdekel, de a kölcsönös orál nélkül nehezebb lenne. Nem azt jelenti, hogy e miatt szakítanék, de hosszú távon ez egy szög a kapcsolat koporsójában.
Én nem fogom itt azt mondani, mint sokan, akiknek persze nincs senkijük és inkább elfogadnak mindent csak szexhez jussanak. Az orál elég fontos egy kapcsolatban, de ha a párod tényleg nem igényli, akkor minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!