Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rocker pasiknak miért van általában csúnya és kicsit
teltebb barátnőjük?
Rocker vagyok....és ez nem teljesen alaptalan, de ne általánosítsunk....nekem tetszenek a teltebb csajok, olyan jó őket átölelni ^^ de szép arc az alap :)
2011. szept. 4. 01:08
Én is rocker vagyok és szép barátnőm van. Nem hordok mindig zenekaros pólót, nincs acélbetétesem. Egyébként pedig szerintem egy zenekaros rövidujjú még mindig férfiasabb, mint a mai kis "diszkókirályok" által hordott rózsaszín csillogós "ármáni" izompóló.
Amúgy pedig ha akárki azt mondja, hogy a rockerek bunkók, akkor nagyon téved. Messze a legintelligensebb és empatikusabb emberek, akikkel valaha találkoztam (ezenkívül műveltek is persze - nem csak a saját zenekultúrájukkal szemben). Örülök, hogy közéjük tartozom.
2011. szept. 4. 04:07
Előzőnek meg a zöld pacsi!
A témához annyit fűznék hozzá, hogy egy telt csaj is nézhet ki jól, és egy normál alkatú csaj is lehet csúnya...
2011. szept. 4. 12:46
Én is rocker vagyok, és én is hordok zenekaros pólókat, meg nekem is ott lóg a lánc az oldalamon, igaz már nem vagyok bakancsos rocker, mert sportzakóval, sima fekete farmerrel, és sportcipővel hordom, de a szívem mélyén, legbelül azért még "Bűnöm a rock..."
2011. szept. 4. 14:23
Nem értem,miért kell általánosítani...csak a rockereknek lehet telt barátnőjük?A diszkósoknak,rappereknek nem lehet ducibb párja?Nem tudom,miért kell a rockereket így 'elítélni'...
2011. szept. 4. 18:25
Rocker lány vagyok, barátom is az. Mindketten hallgatunk mellette rengeteg fajta zenét, csak az a kedvencünk. Én szeretem a reggaet, hip-hopot, bluest, jazzt, skát, alternatív zenéket (pölö Blur, Gorillaz), Elvist, John Lennont, sőt (kapaszkodj meg) az igényesebb pop zenéket (Adele például) is szívesen hallgatom. Nem vagyok túl magas az igaz és nem egóból mondom, de nem vagyok csúnya (ha nem hiszitek mutatok képet). Nem vagyok teltebb, vékony vagyok de nem deszka. A barátom nem valami izompacsirta (bármily bizarr nem szeretem a kigyúrt izmos srácokat) de minden gond nélkül felkap és rohangál velem. Nagyon szép hosszú haja van amit hetente kétszer mos, minden nap fésülködik, jár fodrászhoz, majdnem minden nap használ parfümöt is. Jaj, csak nem kilógunk a sztereotípiádból? :O
2011. nov. 1. 17:24
Én nem az igénytelenségre fognám, bár a szimattáskás, nyakig bakancsos, piros kockás inges, ossian pólós zsíros hajú rockerek bizony igénytelenek. Na, meg azért van rocker nőjük, mert "nehogymá valami kis szőke divatp icsával jöjjek össze".
Az ilyeneknek rocker nőre van szükségük, rocker nők pedig nem szépek. lehet, hogy 100-ból egy szép, de ennyi.
2013. júl. 16. 07:40
Kapcsolódó kérdések: