Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A rocker pasiknak miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A rocker pasiknak miért van általában csúnya és kicsit teltebb barátnőjük?

Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 22:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%

Másrészt élek én a könyv szerint, ahogy Ti is. Nekem kövérkés csúnya, nektek meg a kezetek :D

Isten isten. És bekaphatjátok búúúúúzik

2011. szept. 3. 22:42
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

Éljenek a rockerek!! MI vagyunk az eszesek!!

Ja, amúgy mondjuk azért, mert a csúnya, telt nőben több értelem szorult, mint a kis plázacicákba.

2011. szept. 3. 22:44
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A legigényesebb, helyesebb pasim egy rocker volt. És az ő mostani barátnője a legszebb lány, akit valaha láttam, nem kövér, nem igénytelen, nem csúnya, semmi...

Szóval nincs általánosítás.

20L

2011. szept. 3. 22:50
 14/27 anonim ***** válasza:
76%

Egy rocker haverom, aki pálcika, össze akart jönni velem sokáig és mikor megjegyeztem, hogy pár kilót le kéne edzenem, azt mondta így is majdnem túl vékony vagyok neki :D pedig nem vagyok túl vékony....és azóta már a második csaja van és mindkettő elég méretes, h finoman fogalmazzak :D

mondjuk kit nevezünk rockernek? aki hallgatja, aki úgy néz ki, aki koncertekre jár?

Én speciel imádom az igényes rockot és metált, punk rockot, goth rockot, főleg a régit...nagyobb koncertekre szívesen elmegyek, gitározom, de vannak elektroms műfajok is, amit szeretek és ha úgy adódik megyek 'diszkó' jellegű helyekre is. De nem öltözöm feltűnően, se túl divatosan, se túl divatellenesen. A katonai hátizsákos igénytelen rokkerszerzetek pedig taszítanak, viszont egy gótos csaj vagy srác nem igénytelen szerintem, sőt a punk ismerőseim sem...

2011. szept. 3. 22:51
 15/27 BlackSword ***** válasza:
86%
Azért kispajtás, mert a diumdisutucctucc-os elmeberszerű lényekkel szemben egy rocker pasi képes érettebben is gondolkodni, és nem csak a külsőt veszi alapul, nem degradálja a nőket a szextárgy szintjére, hanem úgy képes lefogadni egy nőt, ahogy van, mint embert... Szóval nőjél fel a párkapcsolatokhoz, és aztán már nem kérdezel butaságokat...
2011. szept. 3. 22:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"A katonai hátizsákos igénytelen rokkerszerzetek pedig taszítanak,"

Miért igénytelen az a rocker, aki málhazsákot hord? Kíváncsi vagyok, mivel én is azt hordok.

2011. szept. 3. 22:56
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
a rockereknek csodaszép barátnőjük szokott lenni. + a csajok odavannak a rosszfiúkért :)
2011. szept. 3. 23:08
 18/27 anonim ***** válasza:
41%

Sonata90!

valamiért nem szimpatikus az a réteg, akik csak zenekaros polót-pulcsit hordanak, meg az említett tatyót...

télen-nyáron acélbetétes-az sem épp igényességre vall

ez csak általánosítás ugyan, de sok ilyet ismerek és valahogy nem a legjobb arcok :)

2011. szept. 3. 23:14
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

"A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:14"

Nem igazán értelek...Mi a BAJ azzal, ha valaki zenekaros pólókat és pulóvereket hord? Azzal gondolom nincs bajod, hogy a mai kis plázafiúk miket hordanak...

Az sem jelent feltétlenül igénytelenséget, ha valaki acélbetétes bakancsot visel...Idióta egy dolog az általánosítás...

2011. szept. 3. 23:36
 20/27 anonim ***** válasza:
44%

Sonata90

zenekaros pólót 15 évesen én is hordtam, alapvető bajom nincs vele, de legalább olyan sablonos, mint az egyenruhák, amit a tinisrácok hordanak. Meg túl sok zenekar van, akiket szeretek, abszolút kedvenc nincs. És nem ragadtam le egy zenei stílusnál.

Igazad van amúgy, ha esetleg találkoznék valakivel, aki mondjuk acélbetétest hord, attól még akár össze is jönnék vele, ha minden más téren tetszene és szimpatikusak lennénk egymásnak.

2011. szept. 3. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!