Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség fontos! Mér nevetett?
Figyelt kérdés
Délbe átjött a pasim és kértem hogy segítsen házit írni.Megírtuk a matekot és meg is lepődtem rajta mennyire okos.A nyelvtant kihagytuk m azt mindig vasárnap csinálom meg.De mikor az angol házim csináltuk és megkérdeztem tőle h mit jelent az hogy i dont know ő azt felelte nem tudom én meg mondtam neki hogy jó akkor ezt kihagyjuk.Erre ő el nevette magát és nem mondta el h mér.Idegesít m nem mondja el mér nevetett és félek h szakítok vele.2011. szept. 3. 15:13
11/62 anonim válasza:
Ezt azért senkiről nem feltételezem, hogy így, ebben a formában élesben megtörténhet. Ezt szerintem viccnek szánta a kérdező.
12/62 anonim válasza:
NEM TUDOM miért nevetett. Amúgy kommenthuszár :)
13/62 Becca.sc válasza:
áá ilyen nyomorékot xDD ha egyszer nem tudod ott a google fordító azt nézdmeg... xDD a pasid jobbat érdemelni ;3 ez epic. xDD
14/62 anonim válasza:
Bazmeeeg!!Meg sem érdemel téged! Hallod, te túl hülye vagy hozzá... Asszem, hogy ha ezt nem tudod, hogy mit jelent egy ilyen alap dolog, akkor kússzál vissza az oviba. Egyépként meg igen gyökér lehetsz, ha ezért ki akarod dobni...
15/62 anonim válasza:
Ne is csodálkozz rajta, van aki az egyébkéntet is "p"-vel írja!
16/62 anonim válasza:
Az "Egyépként meg igen gyökér lehetsz, ha.." kifejezés végére sok mindent lehet írni.
"gyökér lehet" ha nem érti valamilyen idegen nyelvű kifejezés jelentését?
Netán "gyökér lehet" ha nem tudja helyesen leírni a szavakat a saját anyanyelvén? ..vagy csak nálam van magasan a mérce?
Az szerintem nem akkora gáz ha valaki még nem ért angolul, de ha magyarul nem tud helyesen írni az már igen!
Na persze mást mindig könnyebb megalázni.
17/62 anonim válasza:
már bocs de te naon hülye vagy ;)
18/62 anonim válasza:
09-05 16:27 vagyok... Az egyébként szót tényleg elírtam... ezért elnézést... És nem azért gyökér, mert nem tudta a szó jelentését... Hanem mert megfordult a fejében, hogy ilyenért szakítson a barátjával... -.-" Már bocs, de ha én szeretnék valakit akkor egy ilyen kis dolog miatt még csak eszembe se jutna, hogy szakítsak vele -.-"
19/62 anonim válasza:
Ez így viszont a tiszteletedre váljon!
Bocs, hogy letorkoltalak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!