Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Depresszió gyógyszeres kezelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depresszió gyógyszeres kezelése mennyire volt hatásos nektek? Olyan depressziora gondolok, ami azért alakult ki, mert nem tetszetek a lányoknak.

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, 1,5 éve járok pszichologushoz. Nem nagyon segitett, mostmár ott tartunk, hogy gyógyszer kell.
2011. szept. 3. 01:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
hát akkor konzerváld a jelenlegi helyzeted, ami úgy szar, ahogy van... Inkább, minthogy tegyél valamit, igaz?
2011. szept. 5. 17:17
 22/27 A kérdező kommentje:
ma még vidáman keltem, mert tegnap beszélgettem egy lánnyal, akinek totál friendzone voltam, meg amugy is van kis faszija, de hogy ma megint benyögte valaki, hogy a nök az izmokra gerjednek, és ugy könnyü csajozni, ha izmos és magas valaki, szal igy már megint elment minden életkedvem.
2011. szept. 5. 17:31
 23/27 anonim ***** válasza:

Bizony van akinek konnyebben megy, van akinek nehezebben... hogy az egyik kedvenc irom mara mar klasszikusnak szamito mondatat idezzem: "Igy megy ez!"

Szerintem olvass kicsit, tajekozodj, nezz ertekes filmeket, bovitsd a latokorodet, finomitsd a vilagnezeted, epitgesd a szemelyiseged, mert az is nagyon jol tud jonni az eletben...

Mar az okori gorog filozofusok is rajottek, hogy a legtobb ember nem attol szenved, amilyen a vilag, hanem amilyennek azt latja! Szoval lehet, hogy nem is olyan elcseszett am minden es a vilag nem is olyan sz*r hely, csak te latod tulzottan annak...

2011. szept. 5. 17:39
 24/27 A kérdező kommentje:
hát persze...ha izmos valaki, akkor lesz elég nö, aki sexeljen vele. aki viszont alacsony, csunyácska, vézna, gyerekképü, és forditva van betéve az agya, az világnézettöl függetlenül eláshatja magát. GYURNI PEDIG ROHADT NEHÉZ. AKÁRMEDDIG CSINÁLNÁM SOSEM LÁTSZÓDNA MEG!
2011. szept. 5. 17:45
 25/27 anonim ***** válasza:

Figyelj, én világ életemben egy vézna gyerek voltam. 2 éve gyúrok, 182cm és 72kg-val kezdtem. Most vagyok 183 cm és 90 kg, ami már elég szép eredmény...

Rendesen kell kajálni, edzeni, pihenni és meg lesz az eredménye. Persze könnyebb befelé fordulni.

2011. szept. 5. 18:01
 26/27 A kérdező kommentje:
hát hogyne....hol van nekem 2 évem gyurni? egy félévem van, utána örülök, ha nem halok majd éhen. meg most pl van egy matek meg egy mechanika szigorlatom, ha az abba fektetett munkát és tudás az izmaimban maifesztálódna, akkor már rég nem lennének gondjaim.de hát én nem gyurhatok föállásban.
2011. szept. 5. 19:06
 27/27 anonim ***** válasza:

Robikaaaaaaaaaaa1992 válasza:

dögölj meg!!!!!!!!!!!

gyenge vagy olyan vagy mint 1 köcsög EMO-s, de nem baj mert én is ebben a tudatállapotban vagyok mint te.

sajnos 6 hónap alatt teljesen sikerült visszaesnem.

Hiába küzdesz, hogy kilábalj belőle nem megy nem sikerül, mert 1 idő után mindig ott fog motoszkálni a fejedben az a negativ emocionális érzés, és akkor neked annyi.

A pszichológus szart sem ér nekem elhiheted........MONDOM BAZ.DMEG KERESS 1 LÁNYT LEHET CSÚNYA VAGY CSÚNYÁBB IS, DE A LÉNYEG, HOGY MELLETTED LEGYEN ÉS SZERESD, sajnos ez az 1 etlen tanács amit nyújthatok...ha van vki akit szertsz és felkelti az érdeklődésedet akkor az igaz belsőd elfogja nyomni a negativ érzéseket, gondolatokat, de sajnos ez sem készpénz, mert 1 idő után MEGINT CSAK ELŐ TÖR EZ A kibacott genyó negativ érzés........nem tudsz ellene mit tenni valszeg vannak ilyen emberek mint te, én mások.

Próbálj meg együtt élni vele és irányítani, DE EZ CSAK AKKOR FOG MENNI HA VAN VAGY LESZ VALAKI AKIT SZERETSZ máshogy csak az idődet vesztegeted.

SOK SIKERT.

2011. szept. 5. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!