Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszió gyógyszeres kezelése mennyire volt hatásos nektek? Olyan depressziora gondolok, ami azért alakult ki, mert nem tetszetek a lányoknak.
Figyelj, írd le érthetően, egy kommentben, hogy mikor alakult ez ki, mindig volt vagy csak másfél éve, stb. Mi van most, miért alakult ki, mi történt a kapcsolatban ami miatt ezt érzed megint. Mert jelenleg ezt látom:
Másfél éve jársz a mókushoz, tehát akkor már megvolt ez a probléma, hogy nem tetszel a lányoknak. De, egy éve mégis van barátnőd, tehát valakinek mégis tetszel. Fél évig boldog voltál, aztán megint vissza minden.
"aha... a rendes lányoknak nem kellek..."
Hallod... a csajod nem rendes? Akkor minek vagy vele??
Amúgy szerintem szimplán kva jól esik neked itt mártírkodni... ugyanis akinek TÉNYLEG őszintén baja van, az nem fogja gyakorira kiírni... -.-"
"keress 1 lányt lehet csúnya vagy csúnyább is, csak legyen 1 mert lefogsz süllyedni még jobban a méééééélybe. "
Ez a tanács mégszarabb. Ennyi erővel k.rvázhoz is járhatna. Nehogy már beérje bárkivel, csakhogy legyen már valaki, mert azzal semmire sem megy. Az illető nem fogja szeretni és még rosszabb lesz.
ironizálni szerettem volna, de látom, hogy az itteni emberek nem vágják a témát....higgyétek el aki benne van ebbe az állapotba az érteni fogja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a célzásomat..átvitt értelem, irónia, burkolt szöveg........pffffffffffffffffffffffffff
Hát a pszichiátria az egyetlen olyan ága a gyógyászatnak, ahol nagyon ritkán gyógyítanak meg valakit. Ellenben emberi roncsokat csinálnak. :) Környezetemben is volt rá jó pár példa. A legjobb barátom anyja pl öngyilkos lett, mert nem tudott gyógyszerhez jutni 2 napig.
Én semmilyen körülmények között nem ajánlom az ilyen gyógyszereket. Az emberenek meg kell tanulni együtt élnie azzal, amit kapott, illetve megpróbálni a maximumot kihozni belőle. Meg kell mondjam, engem szinte soha nem nézTek meg az utcán vagy boltokban, eddig még nem mondták rám 1x sem, hogy helyes vagyok, eddig 3 barátnőm volt, abból az egyik 1 hetes, másik 3 hónapos, harmadik 3 hetes volt. Nagyon bánt engem is, és azon kívül sajnos társas képességeim sincsenek teljesen rendben, de eszem ágába sincs bedrogozni magam, hogy elviseljem a helyzetet. Mivel az arcom szépségén nem tudok változtatni, így megpróbálom a testemmel kompenzálni ezt a hiányt. És pl tegnap lent a konditeremben egy csaj mondta, hogy milyen jó testem van, pár napja meg egy másik, hogy olyan biztonságot sugárzok, cirka 2 hete meg egy buliban egy szép ázsiai(!!!!) csaj csak úgy letaperolta a mellkasom, meg a karjaim. Ezek kicsit megdobják az önbizalmát az embernek. Ajánlom neked is.
Amúgy én is jártam pszichológushoz pár hónapot, de nekem arról is az a véleményem, hogy messziről el kell kerülni, mert csak a pénztárcád lesz soványabb tőle.
Robika: te meg hiába akarod menteni a helyzetet, egy idióta vagy és a válaszod is azt tükrözi. nem értem, abban hol a burkolt szöveg vagy az irónia....
pszichologus ingyen van, mert egyetemi szolgáltatás.
de a meg/ba/szott gyurásból már elegem van, hogy csak ezt mondja mindenki, haljon meg mindenki aki szép és ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!