Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nézzétek meg a kérdésem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nézzétek meg a kérdésem, ha igazak rád állításaim, válaszolj a kérdésre?

Figyelt kérdés

hogyha

-vasalod vagy fested vagy melírozod a hajad

-ha csőnadrágot hordasz

-ruháid 80%-a a New Yorkerből származik

-konzervcipőt hordasz

miért csinálod? komolyan ez tetszik? vagy csak a közösség miatt csinálod? hogy te is divatos legyél? nem gondolod hogy kicsit b*zisan nézel ki? szerinted ez most tényleg divatos?

kort is.

2011. szept. 2. 23:19
1 2
 11/19 anonim válasza:

:D én nem vasalom a hajam, nem hordok feszes csőgatyát, de mégis próbálok normális ruhákban járni. pont ilyen kérdést tettem fel legutobb, hogy csajok! nektek mér teccenek az iylen kis B*zik akiknek 90x kivasalt hajuk van cigiznek piálnak csőgatyáthordank stb.. ilyen megelarcuaknak vannak a legjobb csajaik..

13/F

2011. szept. 2. 23:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Mindenkinek szíve joga, magánügye hogy hogyan öltözködik, hogyan él. A tini korszak egy lázadó korszak, tapasztalásról szól, ezt a korszakot mindenki kinövi. A divat, a stílus folyton változik, ezzel nem lehet mit tenni. Csak elég megnézni a divatot, hogyan változik az évek, évtizedek alatt. Nézz meg egy nőt vagy férfit a 60-as években, a 70-es években, 80-as években, stb. Ég és föld. Én nem sokat tudok arról a korról, de szerintem anno a hippiket is elítélték kicsapongó életvitelük, szélsőséges öltözködésük miatt. Vagy az 50-es években a japmik, Grease film az élő példa, hát ők sem a társadalom netovábbjai. :D Ezt el kell valahol fogadni, hogy mindig is voltak ilyenek, és lesznek is.
2011. szept. 2. 23:43
 13/19 A kérdező kommentje:
igen a matroszexuálisokra gondoltam..
2011. szept. 2. 23:54
 14/19 anonim ***** válasza:
én csak feketére festem a hajam de én rocker vagyok nem divatbuza
2011. szept. 3. 00:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nem egy rózsaszín konzerv cipős srácot látok mostanság. Na az a durva. :D
2011. szept. 3. 00:05
 16/19 anonim ***** válasza:
Én még mindig tartom magam a 23:43-kor leírtakhoz. Azért csinálják, mert nekik ez tetszik. X is azért hordja az Adidast vagy a DC-t, vagy a Monster Energy cuccot, mert tetszik. Én most a Monster Energyitől kapok már hülyét, hogy mindenki azt hordja, meg Ken Block az isten. Megpróbálom ezt is elfogadni, mást nem tudok tenni.
2011. szept. 3. 00:09
 17/19 anonim ***** válasza:

87%, így nézel ki?

[link]

2011. szept. 3. 00:12
 18/19 Bryan19 válasza:
Én maradok a Puma és a Nike és a Versace mellett viszont a csajoknak sajnos a metroszexuális "pasik" ha esetleg nem vagy milliomos és nincs egy audi A8-asod egyébként a rozsaszin tincsek túl lő mindene célon az már a meleg hajlam felé hajlik passzívan ha nem nyissa ki a szenét az illető =)
2011. szept. 3. 03:45
 19/19 Bryan19 válasza:
* szemét
2011. szept. 3. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!