Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló tabletátt szedő hölgyek, egy kérdésre ráérnétek?
Két kérdésem lenne:
1. Rég Belarát szedek, de túl messze van tőlem helyileg a nőgyógyászom, nem tudok mindig eljutni hozzá. Van arra mód, hogy ő meghatalmazza a háziorvosomat, hogy kiírja? Hallottam valami ilyesmiről, hogy lehetséges. Hogyan működik ez?
2. Van arra mód, hogy ne kelljen egybe 6 ezret kifizetnem a 3 havi adagért, hogy a receptre csak 1 levelet, azaz 1 havit váltok a patikában majd később a többit?
Köszönöm a segítséget előre is!
Szia!
1. Háziorvossal is fel lehet íratni, ki kell kérni a nőgyógyásztól, hogy mit szedsz és az igazolást, hogy 1 éven belül volt rákszűrésed.
2. Tablettafüggő tudtommal, például enyémből csak 3 havi adag van.
Tehát kérjek egy igazolást a nőgyógyászomtól és vigyem el a háziorvosnak.
Köszi.
Valaki nem tudja, hogy bealárból lehet-e kérni külön?
Szia!
Amit én szedek (Gestomix) abból is csak 3 havi adag van, de a patikában kiadják az egy havi adagot is, megbontják a 3 havit és úgy.
1. Úgy tudom, rákszűrést igazoló papírral tudsz háziorvosnál is tablettát iratni.
2. Mód van rá, abból a tablettából, amit én szedek van egy havi kiszerelés is, de ha összességében nézzük sokkal drágábban jön ki, mintha megvenném a 3 havit. Szerintem ezért megéri 3 hónapos kiszerelésben venni, mert lényegesen olcsóbban jössz ki a végén.
Az én háziorvosom nem kért semmiféle papírt. Megmondtam, hogy szeretnék fogamzásgátlót iratni, az az egy kérdése volt, hogy mit szedek.
Ahol én váltom ki, ott úgy csinálják, hogy van ugye a 3 havi adag, ami a Gestomixből 4600 körül van, és ezt elosztják hárommal és úgy fizetem, szóval teljesen úgy jövök ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!