Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többeknél olvastam itt a fórumon, hogy megkérték az orvosukat, hogy a 3 havi fogamzásgátló tabletátt ne egy receptre hanem 3ra írja fel. Akik így oldják meg, azok melyik fajtát szedik?
Figyelt kérdés
Hétfön szeretnék menni felíratni és szeretném én is ezt a megoldást kérni az orvostól, de valahol hallottam, hogy ez nem mindegyik tabletávval oldható meg mert van amelyik nem létezik csak 3havi kiszerelésben. Akik szintén így külön-külön receptre kérik, melyik fajtát szeditek? Nem szokott az orvos nyügös lenni mikor ilyen kéréssel fordultok hozzá? Nem csak amiattszeretnám így mert így könyebb lenne kiváltani, hanem mivel most szedek majd először kitudja befog-e válni, feleslegesen nem szeretnék kiadni 6ezret, hogy egy hónap után abba hagyjam mert mellékhatásai vannak. Köszönöm annak aki tud segíteni.2011. jan. 30. 09:12
1/3 A kérdező kommentje:
a hibbákért bocsi, kapokodtam.
2011. jan. 30. 09:14
2/3 anonim válasza:
Kb. 3 hónap alatt derül ki, hogy jó e a bogyó. Addig lehetnek kisebb mellékhatások, de utána ha elmúlnak nyugodtan szedheted tovább.
3/3 anonim válasza:
Nem az alapján fog dönteni az orvosod, hogy mások mit szednek. Szerencsédre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!