Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hinné, hogy tegnap smároltam a 100. csajjal életemben?
Figyelt kérdés
Van egy Excel-táblázatom, abban szoktam vezetni őket, és tegnap este volt meg a 100. csaj. Mekkora király vagyok, el se hiszem. Azt hiszem megcélzom a 200-as határt.
Nem csak, hogy szánalmas csökevény vagy, de még buta is!
De nem baj! Vigasztald csak magad azzal, hogy azt hiszed mi irigykedünk.
2011. szept. 2. 22:34
52/60 anonim válasza:
Romák, 50 iq alattiak, fogyatékosok, halottak nőstény állatok (akár plüss) nem számít.
Most mennyi?
2011. szept. 2. 22:53
53/60 anonim válasza:
Hát ez elég kiábrándító... ÉS egyes lányok még reményekkel mennek szórakozóhelyre hogy esetleg megismerkednek valakivel akivel lehet hosszabb távon. Amúgy büszke lehetsz magadra, hogy diszkóban feltudsz szedni egy csajt aki bárkinek odaadná magát amúgy. Fogadok a 100 lánynak töredékét próbáltad megismerni, esetleg randiztatok :DDD Á semmi semmi...
2011. szept. 2. 23:51
54/60 anonim válasza:
Hagyjad már 23:51-es! Hol igaz már ez a sztori?
Az a csaj pedig, aki szórakozóhelyen akar komoly kapcsolatot, meg is érdemli, hogy kihasználják.
2011. szept. 3. 00:26
55/60 anonim válasza:
Szerintem nem... Értelmes 17 éves lány vagyok. Még sosem volt párkapcsolatom, egy fiúval voltam majdnem összejövős állapotban vele csókolóztam először 16 évesen. Aztán nagy naivan elmentem a barátnőimmel bulizni és hagytam hogy egy fiú jobban érdeklődjön irántam a kelleténél. Komolyan azt hittem hogy lehet belőle valami később, mert aznap este jó volt :) (persze csak csók meg tánc) Mikor találkoztunk később jól pofára estem... Nem hiszem hogy megérdemeltem volna de ez van...
2011. szept. 3. 00:29
56/60 anonim válasza:
Nyilván nem érdemelted meg, de ilyen helyekre nemtől függetlenül nem a komoly kapcsolatért mennek az emberek.
2011. szept. 3. 00:31
57/60 anonim válasza:
12 éven alatti nem számít és a 70 sarki kurv@ se,szóval most következik a 3.
2011. dec. 11. 10:16
58/60 anonim válasza:
35-40 kefélés?én is kézzel kefélek ahogy te,de és 400-450-nél járok
2011. dec. 11. 10:22
59/60 anonim válasza:
Sőt olyan kis van, aki gondolatban kefél, ha meglát egy jó csajt az utcán. Na ők már 1000-nél tartanak.
2011. dec. 11. 22:53
60/60 anonim válasza:
Ki hinné, hogy több ezerszer szexeltem már életemben?
Ki hinné, hogy már vagy ezer alkalommal szoptak le?
Ki hinné, hogy már vagy ezerszer nyaltam pinát?
Persze nem ennyi nővel, de a szám az szám, nem?
Bocs, csak most találtam rá a kérdésre.
De amúgy ki hinné, hogy senkit nem érdekel a nyomorod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!