Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hinné, hogy tegnap smároltam a 100. csajjal életemben?
Van egy Excel-táblázatom, abban szoktam vezetni őket, és tegnap este volt meg a 100. csaj. Mekkora király vagyok, el se hiszem. Azt hiszem megcélzom a 200-as határt.
17/F
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:10
Ugyanmár...nehogy már elhidd neki..ide mindenki azt ír ,amit akar...szerintem csak 1 kis sakkozó ragyagép... :DDDD
Hát ha neked ez a menő akkor eléggé sekélyes lehetsz!
Szánalom.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:12
Egyébként gondoltam, csak sz*rul esik, hogy általánosít. Vannak különb női lények is földön. Nem minden fekete és fehér.
Nem király vagy öcsi, hanem tipikus, mai kornak "megfelelő", szánalmas idióta. Mellesleg ha neked ennyit érnek ezek a kapcsolatok, szívből kívánom, hogy se komolyabb barátnőd, se feleséged ne legyen soha. Minek? Mert azt már nem lehet csak úgy otthagyni, mi?
Gratulálni szeretnék, remélem több lány már nem fog a közeledbe menni, mert egy nevetséges, galambsz@rt nem érő, senki lesz így belőled, vagy hogy pontosítsak, már most is az vagy.
Szintén 17/ F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!