Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön oda hozzám ha egyszer járunk?
Járok egy fiúval. Teljes mértékben biztos vagyok abban hogy szeret. Ez nem ego meg nem is beképzeltség hanem amikor fb-on beszélünk akkor mindig írja hogy szeret meg minden meg sms-ben is. Ma az történt hogy a barátnőmmel aki a barátom húga, mentünk a könyvtárba ő ott volt. Köszöntem hogy heló és ő is köszönt ott álldogáltunk a barátnőmmel és ő meg csak playstation-t nyomta. Mondta a barátnőm hogy elég hangosan célzásként, hogy menjünk a parkba. De ő nem jött utánunk. Visszamentünk a barátnőm leült az egyik gép elé én meg az egyik asztalhoz. Nézegettem egy könyvet. És nem jött oda hozzám. Pedig látta hogy egyedül vagyok. Miért csinálja ezt? Szégyel? Vagy mi? Szakítsak vele vagy beszéljem meg vele? És ha megbeszélem akkor mit mondjak?
Előre is köszi a válaszokat.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!