Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon mocskosak a jóképüek. Jól gondolom?
Őket nem érdekli, hogy ki kinek a csaja. Lefekszenek bárki csajával, a haverukéval is, ha úgy van.
Pár haverom be is vallotta nekem, hogy egymás csajával lefeküdnének, az enyémmel is. Szerintem ez azért van, mert nekik minden csaj könnyen jön. Nem kell szenvedniük miattuk, ezért nem is tudják, hogy milyen szar lenne a másik oldalon. Ha nekik barátnőjük van se bánnák különösebben, ha megcsalná őket, mert nagyon könnyen szereznek másikat és nem sokat éreznek az aktuális iránt sem. Az ilyennek persze ez nem így van. Nehéz szerezni barátnőt... Így nem is tennék ilyet, mert tudom, hogy szar.
Valóban vannak ilyen elvetemült, beképzelt emberek, akik jóképűek, de az hülyeség, hogy a jóképűek mocskosak.
kigyúrt NEM= barom
jóképű NEM= nőcsábász, beképzelt, öntelt alak
szexi csaj NEM= ostoba liba
Ezek hibásan rögzült téves sztereotípiák.
egy sztori:
Haver elment buliba egy másik haverral és egy csajjal, aki xy-nak a barátnője és xy közös haverunk.
A csaj rámászott a haverra, aki először próbált ellenállni, de aztán nem tudott, aztán ő hívta ki a csajt szexelni, de a csaj nem akarta megcsalni a barátját.
Nem sokon múlt... de így is volt smár, simogatás, ott is...
kigyúrt NEM= barom
jóképű NEM= nőcsábász, beképzelt, öntelt alak
szexi csaj NEM= ostoba liba
1. és 3. teljesen igaz
a 2.-ról pedig: Haveromékat se illetném a 3 jelzővel, de azért, amit leírtam az mocskosság és szinte minden jóképü mocskos
Utolsó válaszoló.
Nem a kérdésre válaszoltál.
Na meg pl.
Egy jóképü lehet buta, mint a segg, de az lényegtelen. Akkor is ágyba bújnak a csajok vele. Főleg lehet olyan hülye is, hogy a saját hülyeségét is elhiszi, sok csaj meg neki elhiszi.
Válasz: nem gondolod jól. Szerintem ez önbizalomfüggő. Nekem vannak olyan jóképű ismerőseim, akiknek 1-2 kapcsolatuk volt eddig és iszonyat rendesek, mert nincs akkora egójuk. Illetve az ellenkezőjére is van példám.
Viszont jogosan vagy felháborodva, én is hanyattvágnám magam, ha ilyeneket mondanának a haverjaim.
Nem gondolod jól. Volt már jóképű barátom is, meg csúnyácska is. A csúnyácskának kibäszott nagy egója volt, nem tudom mire fel, pedig én voltam neki az első komoly barátnője, előttem csak kézfogásig-csókig jutott, nem is nézett ki annyira jól (bevallom, a belsője fogott meg).
A jóképűvel pedig voltam 3 évig, pedig minden második kislánynak tetszett, gazdagok is voltak, szóval neki lett volna mire verni a mellkasát, de nem tette. Nálam múlt el a szerelem, nem nála, nem unt meg, nem lépet félre, nem ilyenek miatt lett vége a kapcsolatnak.
Most pedig egy nagyon-nagyon jóképű barátom van, akiről tudom, milyen élete volt, na neki aztán mindenkinél nagyobb egója van, falta a nőket, link gyerek, de most valamiért úgy tűnik, benőtt a feje lágya. Bár még nem is ismerem annyira, de amiket hallottam róla, azok alapján teljesen "megszelídült". 3 hete vagyunk együtt, majd meglátjuk mi lesz belőle.
Saját példámból kiindulva van benne valami:)
A nők nagyjarésze jóképűnek tart, a 16-17 éves korosztály meg egyenesen oda van értem... De a 21-22 évesekkel sincs gondom. Baromnak nem tartom magam, szemétnek igen:) Sok kapcsolatom volt, sokakat kihasználtam, és fogok is sztem...De! Haverom, barátom csaját soha!!! meg nem közelíteném egy ujjal sem! Semmilyen körülmények között. Ha rámmászott valamikor is, olyan szinten durva dolgokat vágtam a képébe, hogy utána már nem akarta. Sőt, még látni sem:) Könnyen jönnek a nők, csak egy jó szövegre, és helyes pofira van szükség. Bennem is kialakult egyfajta érzéketlenség, nem bánom ha megcsalnak, lesz másik, viszont tőlem se várják el az ellenkezőjét...:) Kidobom bármilyen hibájáért, nem nagyon érdekel, hogy mennyire szeretett, vagy tett meg értem...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!