Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A hungarista fiúk ismerkednek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hungarista fiúk ismerkednek "normális" lányokkal?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki eléggé megtetszett,de nem merek nála próbálkozni. Ő ilyen szélsőjobbos meg Nagy-Magyarországos cuccokba nyomul én meg hát tipikus csajos csaj vagyok,ergo szeretek csinosan öltözködni. Persze tisztába vagyok a nézeteikkel meg hogy nagyjából milyen zenéket hallgatnak és ezért is félek mert én inkább elzárkózók a politikától mert nem értek hozzá. Kicsit félek tőle hogy azonnal elküldene mert én nem vallom az ő elveit,de hazudni se akarok ezzel kapcsolatban mert később úgyis kiderülne. Szerintetek?

Én 17/L ő 17/F

2011. szept. 1. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Viszont egy ilyen pasi mellett szerintem fontos az, hogyha jár motoros találkozókra vagy ilyesmi helyekre, akkor abban legyél társa, és tudd magad elengedni ilyen helyeken is..
2011. szept. 1. 21:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták ez egyénfüggő.

A hungarista fiúk álltalában azért ismerkednek normális lányokkal,mert ezekben a körökben elég kevés a lány.Van köztük normális meg teljesen kattant is.Egyik barátnőmnek is hungarista fiúja volt.Az a pasi tiszta hülye volt.Mindig beleszólt az öltözködésébe,utálta ha a lány miniszoknyát vagy magassarkú cipőt hordott,ezen állandóan összevesztek.Nem szeretett bulizni és a lányt sem akarta elengedni discoba.Meg ilyen dolgai voltak,ezért vége is lett a kapcsolatuknak.De van néhány ilyen fiú haverom aki teljesen normális.Először idegenkedtem tőlük de amikor jobban megismertem őket láttam hogy nagyon rendesek.Néha eljárok velük ide-oda,voltam már ilyen koncerten is(Egészséges Fejbőr vagy mi)és már én is kezdem megkedvelni ezt a zenét,pedig eléggé távol áll tőlem az ilyesmi.

Szerintem ismerd meg azt a srácot,derítsd ki hogy milyen valójában.Ne taszítson el a külső megjelenése.

20L

2011. szept. 1. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!