Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mesélnél a szexröl és a mensiröl? 14/l
Ne gondoljatok arra hogy szexelni akarok,csak ugy érzem kissé le vagyok maradva ezekben a témákban,mert semmit sem tudok rola..anyukám nem lakik az orszégban,apukámmal,meg kinos ilyensmirol beszelni.A mensiröl sem tudok semmit,de hamarosan meg kell jojjon mert melleim és szörzetem van :)
Kérlek linkeljetek,vagy csak irjátok le :) köszi :)
a menstruáció egy olyan biológiai folyamat, ami ciklusokból áll. egy átlagos ciklus 28 napból áll (egyénenként eltér)
félidőben kb. 14. napon peteérés tapasztalható (igen ez is egyénenként változó), ilyenkor az egyik oldalad fáj, ne ijedj meg nem vakbél gyulladás (én azt hittem rá és frász jött rám XD)
ha peteérés után menstruációig fehér váladék kerül a bugyidba az a folyás. természetes dolog, attól se ijedj meg. majd a 28 napon (igen ez is egyénenként változik) vár folyik a puncidból. eléggé kellemetlen dolog. első nap eléggé fájhat a hasad. ilyenkor az érett petesejt kilökődik a testedből és a méh megvastagodott nyálkahártyája leválik a méhfalról (igen az okozza a vérzést)
teherbeesni ilyenkor peteérés után menstruációig a legkönnyebb.
viszont menstruáció alatt könnyebben kapsz el mindenféle fertőzést, ezért olyankor vigyázz magadra.
bármi kérdésed van még, akkor írj és válaszolok rá. (tényleg bármi. próbálok majd rá válaszolni)
köszi utolsó válaszolo :)
Kedves első válaszoló,mindent amit csak kell tudni ezekről :)
JESSZUS!!!!
EBBEN A FELVILÁGOSÍTÓ VIDIBEN BENNE VAN AZ 1IK 8.OS CSAJ!!!!!!!!!!!!!!
ÉS ITT FORGATTÁK A KAMPINÁL!!!!
jee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!