Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik. Mit értetek azalatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Pasik. Mit értetek azalatt, hogy kiismerhetetlenek a nők?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy a világ legbonyolultabb lénye a nő meg stb stb Miért? Mit nem értetek? Most komolyan... irjatok példákat ha lehet, és kort is:D
2011. aug. 31. 19:44
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

"Pont erről beszélek! Nem baszott át senki -mondtam hogy kivételek vannak - csak például te is ilyen vagy..."

Én milyen is vagyok? Mert nem igazán értem?

2011. szept. 1. 18:36
 22/32 anonim ***** válasza:
Gondolom, arra célzott, hogy téged is pénzközpontúnak tart.
2011. szept. 1. 18:37
 23/32 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:

De hogy a kérdésedre is válaszoljak mielőtt leanyázol: ez a lúzer fickók szövege, hogy különlegesnek érezd magad! Példának felhoznám egy volt barátnőmmel folytatott telefonbeszélgetés részletét:

Én:-Szia mit csináltál ma?

Ő:-Mi az, hogy mit csináltam? Nem lehet magánéletem? Satöbbi...

Másnap:

Én: -Szia, mit csináltál ma? (Direkt ugyanúgy)

Ő: -Jajj nagyon rossz volt, hiányoztál meg csak rád gondoltam...satöbbi

Boldog vagy?

2011. szept. 1. 21:34
 24/32 A kérdező kommentje:

Komolyan nem igazán értelek, de kikérem magamnak, hogy pénzre hajtanék, de te biztos tudod, hisz nagyon ismersz:)

Ja és én sose mondanék olyant a telefonba, hogy mi van nem lehet magánéletem, örvendek ha érdeklődik.

2011. szept. 2. 13:20
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

"A legtobb pasi nagykepu nem tud szeretni, se semmit, buta meg az agyban is szar... Na akkor legalabb tenyleg legyen penze"

Valószínűleg ebből a szövegrészletből követzetetett a milyenségedre gfhhhhhhhhhhhhhhhh kollégánk.

Akkor már csak egy kérdésem maradt. Ez mind a te meglátásod vagy csak a haverjaid panaszaira alapozol?

2011. szept. 2. 14:50
 26/32 A kérdező kommentje:

"A legtobb pasi nagykepu nem tud szeretni, se semmit, buta meg az agyban is szar... Na akkor legalabb tenyleg legyen penze"

Valószínűleg ebből a szövegrészletből követzetetett a milyenségedre gfhhhhhh kollégánk.

Akkor már csak egy kérdésem maradt. Ez mind a te meglátásod vagy csak a haverjaid panaszaira alapozol?

Volt néhány elég bunkó pasim, akik nagyképűek voltak, nem tudtak szeretni, de tőlem elvárták, hogy mindig a kedvükre tegyek, az eszük meg csak a szex körül forgott, de igazából nem tudtak semmit róla. nem is tartottak tovább ezen kapcsolataim néhány hónapnál.

Nekem most van egy olyan fiú az életemben, akivel jól megvagyunk, VISZONT mint fentebb is írtam van akit megtudok érteni ha pénz miatt van együtt valakivel, hiszen ha az illető gazdag, akkor azért kevesebb küzdelem az élet.

Én viszont sosem tudnék együtt lenni valakivel a pénzért, még azt se szeretem, ha valaki túl sokat fizet nekem. Elég talpraesettnek érzem magam, hogy annyi pénzt szerezzek magamnak amennyi kell. Nem vagyok nagyravágyó, nekem a legfontosabb, hogy legyen egy ember akiben megbízhatok.

Nem tudom menyire kielégítő a válaszom, de ha még van kérdésed válaszolok!

Üdv.

2011. szept. 3. 10:21
 27/32 anonim ***** válasza:
30%

Pl. azt, hogy szerelmet vall, hétfőn azt mondja, hogy szerelmes belém, szerelmemnek meg kicsimnek hív, kedden meg szó nélkül megváltoztatja a számát, töröl az ismerősei közül közösségi oldalon, msnről tilt, na kb. ezért kiismerhetetlenek a nők.

21f

2011. szept. 3. 10:45
 28/32 anonim ***** válasza:

Ja bocs, azt a kérdést gfhhhhhh-nek szántam, csak nem fogalmaztam elég érthetően.:D

De azért kösz a kifejtést, én gondoltam, hogy erről van szó, de gfhhhhhh elég csúnyán félreértelmezte (legalábbis én így vettem ki a szavaiból).

Utolsó; azért, mert egy ezt csinálna, még nem kéne a többire is kivetítened ugyanezt...

2011. szept. 3. 15:45
 29/32 anonim ***** válasza:
48%
Ez a kérdés mindent megmagyaráz szerintem!!: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2011. szept. 3. 23:51
 30/32 anonim ***** válasza:
71%
Egyszerű. A nőt az érzelmei irányitják, a férfit a logikája. A legtöbb férfi, azért nem érti a nőket, mert kevés az érzelmi intleligenciája vagy elnyomja, mert az nem "férfias". A nők meg azért nem értik a férfiakat, mert képtelenek megérteni a logika fontosságát az életben, csak az ösztöneikre hagyatkoznak. Csak meg kell tanulni a másik szemével látni a világot.
2011. szept. 6. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!