Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik. Mit értetek azalatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szesze kérdése:

Pasik. Mit értetek azalatt, hogy kiismerhetetlenek a nők?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom, hogy a világ legbonyolultabb lénye a nő meg stb stb Miért? Mit nem értetek? Most komolyan... irjatok példákat ha lehet, és kort is:D
2011. aug. 31. 19:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
19:56 mert a nő nem ért félre semmit se? Ó dehogy nem.
2011. aug. 31. 20:02
 12/32 A kérdező kommentje:
Ez a video ez nagyon jo...foleg a vege a hallgatos resz=))
2011. aug. 31. 20:08
 13/32 BaKs ***** válasza:
79%
Én megértem a nőket. Mások azért vannak ezzel gondban, mert ésszerűséget keresnek benne. Pedig a nőknél fontosabbak az érzelmek, mint a logika. A szemüket figyeld ha beszélsz velük, ne a melleiket!! :P
2011. aug. 31. 20:09
 14/32 anonim ***** válasza:
67%
Egy nő még mindig kiszámíthatóbb, mint egy elektron.
2011. aug. 31. 20:09
 15/32 anonim ***** válasza:
példát most nem írok, de itt arra gondolunk hogy a női gondolkodás erősen mellőzi a logikát és a józan észt.
2011. aug. 31. 21:52
 16/32 anonim ***** válasza:
2011. aug. 31. 22:00
 17/32 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
0%

Nem bonyolultak, mindent értek, nincs példa, vagyis de:

-legyen pénz

-legyen még több pénz

-és nem árt ha pénzed is van...

Villámcsapásra az összes nő egyszerű és megérthető! Persze vannak kivételek is, de rájuk sem jellemző hogy érthetetlenek! Ha többet foglalkozol a témával rájössz hogy egy sémára működnek mindannyian kisebb-nagyobb eltérésekkel...

2011. aug. 31. 22:58
 18/32 A kérdező kommentje:

Nem bonyolultak, mindent értek, nincs példa, vagyis de:

-legyen pénz

-legyen még több pénz

-és nem árt ha pénzed is van...

Villámcsapásra az összes nő egyszerű és megérthető! Persze vannak kivételek is, de rájuk sem jellemző hogy érthetetlenek! Ha többet foglalkozol a témával rájössz hogy egy sémára működnek mindannyian kisebb-nagyobb eltérésekkel...

Ohh menj el. Hogy minden not a penz erdekel. Teged jol atbaszott vki az biztos. Engem pl a penz egyaltalan nem erdekel... En megkeresem magamnak a penzt amenyi kell.

Amugy en megertem azokat akiknek csak penz kell. A legtobb pasi nagykepu nem tud szeretni, se semmit, buta meg az agyban is szar... Na akkor legalabb tenyleg legyen penze:D:D:D

2011. szept. 1. 14:33
 19/32 gfhhhhhhhhhhhhhhhh ***** válasza:
Pont erről beszélek! Nem baszott át senki -mondtam hogy kivételek vannak - csak például te is ilyen vagy...
2011. szept. 1. 17:37
 20/32 anonim ***** válasza:
Ha nem b*szott át senki, miből sikerült leszűrnöd, hogy minden nő egyforma és a többségüket csak a pénz és a pénz foglalkoztatja?
2011. szept. 1. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!