Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem birom nezni, ahogy altatja magat a baratnom.
Figyelt kérdés
Arrol van szo, hogy van egy baratnom. Mindketen ugyanabba a tanarba vagyunk szerelmesek. Es ami azt illeti en tisztaban vagyok vele, hogy a tanar nem szerelmes egyikonkbe sem, sot azt is tudom, hogy engem kicsivel jobban bir mint ot, mert egyszer azt mondta nekem, hogy te vagy(en) a kedvenc diakom, es szeretnem, ha minden diakom ilyen lenne. de ezt nem szabad elmondanm az osztalyban mert megkert a tanar(hogy ne legyen felreertes). De a baratnomet mindig szivatja a tanar, mindig viccelodik vele, es felreertheto dolgokat mond neki. A csaj total bekattant, azt hiszi, hogy bejon a tanarnak. az idosebb ferfiak inkabb azokra a buknak, akikkel rendesen lehet beszelgetni, nem pedig viccelodni.(legalabbis en igy gondolom, bar nem tudhatom). en pedig nem akarom, hogy ngyot kopppanjon. De nem mondhatok neki olyat, hogy a tanar ugyse szereti ot, mert akkor azt hiszi csak feltekeny vagyok ra. (mar probalkoztak baratok). Mit csinaljak, hogy megovjam egy oriasi csalodastol?2009. ápr. 19. 15:56
1/1 anonim válasza:
próbáld más fiúkra terelni a témát,hátha vmelyik bejön neki,és ezáltal elfelejti a tanárt. vagy tegyél vicces megjegyzéseket pl "oylan jó lenne ha működhetne a tanár diák kapcsolat..de persze ez csak álom" szóval viccesen célozgass rá,hogy a tanár vszínű nem akar tanítvánnyal kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!