Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már meztelenül közterületen?
Figyelt kérdés
pl: utcán, parkban stb2011. aug. 31. 15:56
11/17 anonim válasza:
nagyon fontos volt ezt a kérdést feltenni ????? XDXDXDXD
JESSZUSOM!!!!!!.....te inkább búj vissza oda ahonnan kijöttél és vetesd el magad!!!!!.....hogy szülnél sünt...de farfekvésest!!!
12/17 anonim válasza:
akkor lehet h bakancsot is húzok majd a zoknira :D(a zoknis meztelen)most is pucéran küldöm amugy itt vagyoik a tescobaxD
13/17 krvua válasza:
az semmi de középületben... mindenki engem bámult...
mikor születtem.KÓRHÁZ POWAAA
14/17 anonim válasza:
Csak strandon, vízparton. De ott rendszeresen.
Nécsörizm powa.
15/17 anonim válasza:
Igen Két lakott település között a határban földúton nyáron volt hogy meztelen gyalogoltam, vagy kerékpároztam.
Nagyon jó volt :)
16/17 anonim válasza:
Igen volt hogy egyszer elvesztettem egy fogadást és meztelenül kellett végig mennem egy utcán. Mivel ez éjszaka volt így senki nem látott. 19/L
17/17 anonim válasza:
Koszos volt a ruhám. Kinyitottam a kocsi ajtaját és mellett állva átöltöztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!